Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Kísértetjárás Connecticutban Filmről

 

Kísértetjárás Connecticutban:A történet középpontjában a Campbell család áll, akik beteg fiúk végett Connecticutba költöznek, hogy közel legyenek a kórházhoz, ami miatt anyagilag tönkremennek! Sara Campbell számos házat végig néz , végül talál egyet, de úgy gondolja , valahogy nem tetszik neki! Matt hazafelé a kórházból annyira rosszul lesz, hogy muszáj kibérelnie a házat! A család lassan beköltözik és a számos események sora elkezdõdik. Matt-nek látomásai lesznek egy fiúról és apjáról, akikrõl nem igazán tud semmit sem! Szellemeket lát és hallucinál. Az anyja szerint a gyógyszerek okozzák.

 

Szerencséjére legjobb barátja Wendy lesz segítségére, és együtt kiderítik a házban zajló események okát. Kutatásaik során furcsa dolgokra bukkannak: A ház egykoron ravatalozó volt. Akit látott az a halott fiú, Jonah volt. Õ volt Aickman segédje és médiuma. Rajta keresztül léptek kapcsolatba a halottakkal, hogy sikerüljön meg tudniuk dolgokat ( családi ékszer, elrejtett holmik... stb). A szeánszai népszerûek voltak. Azonban történt egy szeánsz, ahol a 4 vendéget és Aickmant holtan találták, a fiú pedig eltûnt. 30 évvel késõbb bõvítették az autópályát arrafelé és 100 holttest hiányzott a sírokból. Kihantolták õket.

 

Erre a Matt ideges lett, és tudni akarta minden egyes cseppét a dolognak. Elhívta egy barátját Popescue tiszteletest , aki elmondja, hogy a házban szellemidézést tartottak a hatalomhoz jutás érdekében! Részletesen nem tud beszélni, mert hazajön Sara és elküldi. Este az ott lévõ szellemek megmozgatják az elektromos berendezéseket, a nõ pedig úgy dönt visszahívja a lelkészt, hogy segítsen. Sikerül kiûznie Jonah-t. Az események pedig fokról-fokra csak rosszabbodnak. Matt testén írások jelennek meg. Anyja beviszi a kórházba és Jonah követi. Megmutatja neki, hogy valójában nem õs a hibás. El akarta engedni a lelkeket, de õk végeztek vele. Most pedig Matt testét használja fel hozzá. A fiú felgyújtja a házat, elégeti a post-mortem fotókat és elengedi Jonah-val a lelkeket. A házban volt a 100 holttest. A tûzoltók idejében kiszedik az ájult fiút, és újraélesztik sikeresen. Rejtélyes körülmények között meggyógyul, a házat pedig felújítják ...!

,, A történet valós eseményeken alapul! „

(Ezt teljes egészében az: A Haunting in Connecticut Discovery Channel mutatja meg tökéletesen!)

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                        

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,, Az éjszaka közepén egy szép napon, két fiú küzdött vakon.

Vált vállnak vetve küzdöttek! Kést rántottak, és vérben fürödtek.

A süket rendõr meghallotta, és a két holt fiút jól megbotozta!"

(Idézet: Kísértetjárás Connecticutban)