Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Ébredj fel!

,,Legyetek józanok, vigyázzatok, mert a ti ellenségetek, az Ördög , mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen"
(1Péter 5,8)

 

 

 

 

 


Spiritizmus, okkultizmus:
Mind a kettõt kapcsolat fûzi a démonok világához. A legtöbb médium valamilyen démoni hatalom által lett az, akinek vallja magát. Ebben senki ne higgyen. Nem sok olyan jós, médium létezik, ki normális úton szerezte volna a képességét. A szellemidézés által, a holttest, lélek bántása által bizonyos hatalomhoz jutott/jutottak. Aki tisztességes úton kapta a képességét az sem pénzért és semmi más egyéb dolog miatt sem hozhatja nyilvánosságra másoknak, mert azzal bûnt követ el! Véleményem szerint ez taszító! Ha bármelyik azt állítja magáról, hogy õ a jó médium, jós.... az biztos, hogy nem az! Megpróbálják az emberi természetet elfordítani ez felé, de ennek nem szabad hinni.
Gondolom senkinek nem tetszene, ha a test halála után a holttestét zaklatnák. Csodálkoznak az emberek, ha elmennek egy szellemidézõ szeánszra, utána pedig  hirtelen rosszra fordul az életük, vagy különös képességek birtokába jutnak! Szellemek, démonok lesznek a házban!? Ezeken a rítusokon általában démonok jelennek meg, nem pedig a hitt családtag!  Véleményem,  hogy aki  elmegy médiumi szeánszra, vagy nincs tisztában azzal, amit tesz, vagy õ vele van a baj!!
Meg lehet érteni mennyire fáj, ha elveszít bárki valakit, de azt a gyászt önmagának kell feldolgozni. Tettei alapján tisztában kell lennie azzal, hogy hová került és imádkozni kell érte!

 

 

A televízió:
A televíziónak életünkben két hatása van: egy rossz (káros) és egy jó (elõnyös)!
Hamarabb fejti ki azonban a károst, mint jó hatását.
Rossz: Miért?
Egy felnõtt számára azért, mert ha megnézi mi megy a világban, akkor néha még a haját is tépi. Számos dolog van benne, amivel etetik az embereket, s közben nincs is semmi értelme.
Egy gyermek számára pedig azért, mert szeme elé tárja a látványt, hallható dolgot ad neki és nem fejlõdik ez által a szellemi értéke, amit persze inkább egy könyv adhat meg neki, mint a látható, hallható dolog. Ezek által nem lesz saját véleménye, alapozása, önálló döntése, hanem a látott dolgok alapján fog építeni majdnem mindenre. ( Gondolok itt kisgyerekre, ki ha megnéz egy mûsort, akkor már rögtön azt utánozza - viselkedésben- , esetleg már olyan holmikat is akar, vagy már hord is)
Jó: Miért?
Ezek által rengeteg információhoz jutunk, s számor szórakozási lehetõségeket nyújt számunkra, amit régen csak színházakban tudtak megtenni az emberek vagy még ott sem. Kikapcsolódási élményt ad. Meg lehet jegyezni azt is azonban, hogy bizonyos mûsorok számos ismeret birtokába juttathatnak el egy adott embert, amit addig nem tudott!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glitter Photos