Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Túlvilág, HIT

Néhány érdekesség, ami hasznos lehet: 

 


 

 

Szellemek:

A szellemek valaha élõ emberek voltak. Test és lélek. Amíg él valaki, addig a test burkolja be a szellemet, de a halál után ez megváltozik, ugyanis a lélek veszi körbe a testet. A halál után visszatérés nincs. A szellemnek 48 napja van, hogy hazatérjen különben egy közegbe kerül. Akiknek Isten parancsol, azok a tisztító tûzbe kerülnek. Imával lehet õket elküldeni.

Különféle szellemek léteznek. Van emberi alakú szellem és átlátszó. Az emberi alakú általában bánt, az átlátszó nem.

Köztük legismertebb a Poltergeist ( kopogó szellem). Ez zajokat csap, tárgyakat mozgat, sebeket okoz a bõrön, karcolást a bútorokon és mindent megtesz annak érdekében, hogy az embert megrémíssze. Általában úgy tartják, hogy emberek idézik meg a tudatalatti képességgel. Például, ha valaki óriási veszekedésbe kerül a másikkal és eléggé érzékeny egyéniség, akkor már elõfordulhat a Poltergeist jelenség. Persze ennek megidézése akaraton kívûl történik.

Az Intelligens szellemekkel találkozni a legritkábban, akik nem bántanak, esetlegesen csak járkálnak, de lehet, hogy valakire vigyáznak ( családtag, rokon, barát ..stb)!

Az Aktív szellemek is elég gyakoriak. Zajokat csapnak, ajtót,- ablakot nyitogatnak, tárgyakat mozgatnak, tárgyakat tüntetnek el, valamint tárgyak tûnnek fel a semmibõl. Van úgy, hogy hónapokig, napokig, akár évekig csendben vannak és nem történik semmi. Ha egy ilyen szellem van egy házban, akkor megesik, hogy követi a ház tulajdonosát, lakóját ( Fox nõvérek az 1900-as években)! Nem szabad összekeverni õket a poltergeisttel. Meg is jelenhetnek. Általában régi házakban fordulnak elõ!

Az Idõsíkban megragadt szellem általában ház átalakításnál szokott lenni. Ha megvesz valaki egy régebbi, kicsit lepusztult házat, akkor azonnal festi, alakítja. Ez a szellem azt hiszi PL: befalazott ajtóra, hogy az még mindig ugyanúgy van, mint rég! Ez az oka annak, hogy éjszaka sötét alak mászkál a falon keresztül!Kicsit eltérõbben:

Démonok: A démonok a Sátán angyalai. Bárhol lehetnek. Tulajdonképpen Lucifer vezette a Hozsannázást, de úgy döntött, hogy saját magát dicsõíti így Isten letaszította õt. Magával vitte a mennyei sereg harmadát, akiket ma démonoknak nevezünk. Lucifert akkor teremtette Isten, mikor a Napot. A neve is nemhiába: "fényhozó"-t jelent. A Démon az ember lelkét akarja elragadni és a sötétség felé vinni, míg Isten a jót akarja az embereknek.

Felismerhetõsége, hogy furcsa nyelven beszél ( latin, perzsa, görög, héber...stb)! Mindent megtesz, hogy õ uralkodjon. Hiába menekül el egy ember a démon lakta házból, általában az követi, és nem hagy neki békét, ha csak az nem kér segítséget, aki megoldja a problémát. A démonok általában kicsavarodott végtagokkal, torzult tekintettel jelennek meg. Ami a legfontosabb pedig a szemük, ami lehet teljes egészében: fekete, sárga, piros (rendkívûl, izzóan erõs)!

Sikoly, morgás, ordítás, más emberi hangon való megszólalás a jellemzõ rá. Az emberi hangon való szólalás (családtag) könnyen megtéveszti az embereket, mivel azt hihetik, hogy egy barátjuk, családtagjuk, rokonuk jött haza a házba.

(lásd: Paranormal Activity: A Finley házi tragédia) !A démoni megszállás: Lehet fizikai, de hangok általi! A megszállott személyt hangok késztetik arra, hogy mit cselekedjen, önmagát nem tudja uralni, s a démon átveszi a hatalmat (Amityville horror). A fizikai megszállásnál általában harapás nyomok, sebek vannak a testen!  A megszállott már túl van minden orvosi vizsgálaton. A fizikai betegséget az orvosok nem tudják megmagyarázni. Jelei: furcsa nyelven való beszéd, amit az illetõ nem ismer; öncsonkítás, üvöltés, sikítás, erõszakos cselekedet, természetfeletti erõ, gyötrelem, görcsös roham, hangulatváltozás, kimeredt szem és erõsen kitágult pupilla. 


Démon a házban: Sikítások; morgások; léptek hallása; tárgyak vándorlása; emberi bõrön karcolások.  


Szellemi megszállás: Halottakkal való álmodás (folyamatos), depresszió, levertség, hangulatváltozás, légszomj, idegesség, más szokás, ami eddig nem volt jellemzõ; fejfájás, fülzúgás, hangok a fejben, fáradékonyság, feltûnõen kitágult pupilla.


Szellem a házban: Szédülés; mintha figyelnének érzés; rossz közérzet; halottakkal való álmodás; halottak megjelennek; tárgyak mozognak; hõmérséklet változások ( meleg hõmérsékletû szobában hirtelen hideg lesz);  léptek hallása; ajtók és ablakok ki-be csukódása; tárgyak tûnnek fel hirtelen; tárgyak tûnnek el; olyan tárgy/tárgyak tûnnek fel a házban, amik eddig nem voltak ott és még csak nem is ismerõs; a háziállat viselkedése az adott helyen megváltozik; lámpák, villanyok fel- le kapcsolódnak; padló nyikorog ( mintha járkálnának rajta); elektromos eszközök ki-be kapcsolása; kopogások; zajok; zörejek.


Hibák:

Nagyon sok ember elõtt nem tiszta a médiumi fogalom. Általában, ha valaki meghal a családtagok közül, vagy eltûnik, akkor rengetegen fordulnak elõszeretettel médiumokhoz, látnokokhoz.

Elõször is szeretném tisztázni, hogy a médium, és a látnok két külön fogalom. Nem szabad a kettõt egy szintre emelni. Sokan mondják ,, A médiumok a látnokok!" Ez egy óriási megtévesztés. Akkor tisztázzuk a fogalmat:

Médium: A médium az, aki a halottakkal kommunikál szeánszok közben. A közvetítõ szerepet adja a holt lelkek és az emberek között, átadva az energiát! A szeánsz közben nagyon gyorsan fel kell fognia, hogy a halott mit akar közölni. Közölheti vele: képek, érzelmek, belsõ hallás során. Nem olyan könnyû ezt megtennie, mivel az adott üzenetet még félre is értheti. Õk azok, akik bárhol, bármikor kapcsolatba tudnak lépni a holtakkal és mindig készenlétben kell lenniük.

Látnokok: Õk csak energiákat érzékelnek. Képesek megmagyarázni egy adott személy múltját, jelenét és jövõjét. A látók segítenek rátalálni az ösvényre. Egyetlen egy döntés is képes megváltoztatni az élet menetét.A BAJ: Médiumi hiba:

,, Sámuel pedig monda Saulnak: Miért háborgattál, hogy felidéztettél engem?" 

Sztorik:Egy el nem hûlt szellem sztori:

1930: San Antonio:

Texas Államában egy vasúti átjáróban egy buszt elütött a vonat, amin iskolás diákok voltak. A balesetnek egy túlélõje sem volt! Késõbb a lakosok és a turisták furcsa dolgokról számoltak be: a vasúti sínek mentén gyerek szellemeket véltek látni, és ha az autó a vasúti sínnél áll úgy, hogy  a váltója üresbe van téve, akkor átgurul.

Már még csak azért érdekes ez, mert lejtõre gurul, és nem lejtõrõl lefelé.

 

12 szellemmel?

Angliában egy nõ 3 hosszú éven át 12 bántó szellemmel élt együtt. Az épület már több száz éves volt. Ütés, hajhuzogálás, tárgyak mozgatása, kopogások, kilincs zörgetések, lépcsõrõl való lelökések, vérfoltok voltak jellemzõek a helyre.

Amikor már durvábbra fordult a helyzet, hogy a gyermekét is bántották, azonnal a költözés mellett döntött.

 

A barna hölgy:

Norfolk: Raynham Hall! Lépcsõház!

Az ott kísértõ lányt állítólag Lady Dorothy Walpole-nak hívták. Õ Charles Townshed második felesége volt, aki erõszakos viselkedésérõl vált ismertté akkoriban. Állítólag, amikor rábukkant arra, hogy felesége megcsalja egy Lord Wharton nevû férfival, akkor a nõt bezárta egy szobába.

Késõbb:1835-ben a házban volt egy karácsonyi összejövetel, amikor Loftus ezredes és Hawkins, a hálószobájukba menet, látták a lányt egy barna kikopott ruhában, valamint elég sötét arc tekintetben. Az egyik hálószobában ugyanis, az õ portréja van a falon.Nem sokkal ezután , Frederick Marryat látta õt 1836-ban, valamint 1926-ban két fiú. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az étterem szelleme:

Számos esetben nyugtalanító tevékenységrõl és poltergeist jelenésekrõl számolt be a Goldfather Pizza étterem az Utah-i Ogdenben 1999-ben és 2000-ben.
Több szellemet észleltek. Többek között egy nõt és két fiút. Rengeteg megmagyarázhatatlan dolog történt, mint például:
- fütyürészés a konyhában
- egy csempe magától kiesett.
A vizsgálat során megállapították, hogy az éttermet egy idõs ember mezõjén építették meg, ahol temetõ volt.

 

 

A tûzben meghalt lány:
1677-ben Észak Shropshire-ban  egy fiatal lány: Jane Chrum, véletlenül gyertyával felgyújtott egy nádtetõs házat. Többen számoltak már be arról, hogy látták a kislányt.  

 


 

 

 

7 ismertetõ jel a poltergeistre:


- Tárgyak eltûnnek:
Példa: Az adott személy letesz egy tárgyat valahová. Mire visszanéz, az már nincs a helyén. Késõbb olyan helyen találja meg, ahová nem tenné soha!

- Tárgyak lebegnek:
Példa: Egy adott személy zajra lesz figyelmes és kimegy a konyhába, ahol látja, hogy a tányérok, poharak és egyéb eszközök a levegõben vannak.

- Illatok és szagok:
Példa: Egy házban valaki figyelmes lesz egy adott illatra, de nem tudja megmagyarázni honnan származik. Ha meggyõzõdött arról, hogy sem az udvarról, sem a ház más belsõ területérõl nem származhat, akkor bizonyára poltergeistrõl van szó. Az illaton kívûl persze lehet undorító bûz is!

- Elektromos interferencia:
Példa: Egy adott házban az éjszaka kellõs közepén valaki arra lesz figyelmes, hogy ég mindenhol a villany, vagy a televízió be van kapcsolva. Lefekvés elõtt pedig ellenõrizte az elektromos eszközöket és mégis megtörtént! Eredetét pedig szintén nem tudja megmagyarázni. Elõfordulhat hangos zene is.

- Mûködés a semmibõl:
Példa: Egy adott személy az óráját ki akarja dobni a szemetesbe, mert már nem lehet megjavítani, hogy mûködjön, mert elromlott vagy régi... stb! Mikor ki akarja dobni észreveszi, hogy az óra újra elkezdett mûködni pedig még elem sincs benne.
Ugyanez megeshet például egy konektorból kihúzott televízióval is, mi elkezd mûködni pedig áramtalanítva van.

- Ütések, kopogások, léptek és egyéb más zajok:
Példa: Egy adott személy éjszaka lefekszik aludni. Rajta kívûl épp nincsen senki sem a házban. Léptekre, kopogó hangokra lesz figyelmes. Mikor kimegy, hogy megnézze a szobából, hogy mi lehet az... döbbenve tapasztalja, hogy nincs ott semmi és a hangok is megszûntek.

- Fizikai támadások:
A poltergeistek megkarmolhatnak és fizikailag is bánthatnak egy adott személyt.


Spontán öngyulladás:
Megmagyarázhatatlan jelenség, melyben az ember teste különös módon meggyullad.  Eredményezhet hólyagos bõrt, égési sebeket, de sok esetben a test teljes mértékû elégését is.
A SEÖ hagyományos, vallásos magyarázata az, hogy ezek a tüzek a bûnösök, fanatikusok, vagy más, Isten elleni vétséget elkövetõ emberek megbüntetését szolgálják. Az égbõl lecsapó villám is egyike ezeknek a megtorlásoknak. A vétkeseket felemésztõ híres „tûzoszlop” is felfogható ebbõl a szemszögbõl. A hirtelen fellobbanó tüzeket évszázadokon keresztül boszorkányok, vagy démonok mûvének tulajdonították.
Az emberi testnek 1000 fokra kellene felmelegednie, hogy meg tudjon gyulladni.

16 ismertetõ jel a szellemekre:

- Megmagyarázhatatlan zajok:

Ütések, koppanások, kopogások, léptek zaja, hangok, mintha valami leesett volna. Ezek valamikor hangosak, valamikor pedig tompák.

- Ajtók, ablakok, szekrények nyitása illetve csukása:
Ezek a leggyakoribb jelenségek. Példa: Egy adott személy úgy hallja, hogy a szobája ajtaját valaki becsapta. Mire odamegy, hogy megnézze döbbenve látja, hogy valóban be van zárva pedig nyitva hagyta.

- Villany fel és le kapcsolása:
Gyakran megesik, hogy a villany váratlanul fel és le kezd kapcsolódni magától pedig nincs senki a kapcsolónál és lehet, hogy még a villanykörte is ki van szedve.

- Tárgyak tûnnek el és jelennek meg:
Példa: Egy adott házban olyan tárgy lesz jelen, ami eddig nem volt található ott.
Például egy barbie, pedig nincs is gyerek a házban.

- Árnyékok:
Példa: Egy adott személy a szeme sarkából megpillant egy árnyat, alakot, árnyékot...., s mire odanéz, hogy szemügyre vegye már nincs ott semmi.

- Az állatok furcsán kezdenek el viselkedni:
Példa: Egy adott háziállat folyton egy helyre néz és máshová nem, vagy váratlanul minden ok nélkül vadan kezd el viselkedni.

- Figyelnek érzés:
Nagyon sok embernél elõfordul, hogy úgy érzi, mintha figyelnék. Azonba, ha ez folyamatos jelleggel van jelen, akkormár az szellemre utal.

- Enyhe pszichokinetikus jelenségek:
Példa: Egy adott személy hallja az ajtót csukódni, de egészen más történik.

- Megérintenek érzés:
Vannak, akik úgy érzik, hogy valaki/valami megérintette például a vállukat, vagy hajukat pedig nem is látnak ott senkit.

- Suttogások, sikolyok, beszédek:
Példa: Egy adott személy az éjszaka közepén arra kel fel, hogy a házában valaki/valakik beszélgetnek. Mire kimegy tapasztalja, hogy senki/senkik nincs/nincsenek ott.

- Hideg, forró hõmérséklet:
Megesik kísértetjárta helyeken, hogy az egyik szobában jéghideg van és a többiben pedig jóval melegebb.

- Szagok, illatok:
Elõfordulnak szagok, illatok, melyek a semmibõl törnek elõ és nem lehet megmagyarázni származásukat. Lehet ez kellemes illat, de undorító bûz is. Az undorító bûzt okozhatja a rossz szellem.

- Mozgó, lebegõ tárgyak:
Elõfordulhat kísértetjárta helyen, hogy egy adott tárgy az asztalról mindenféle ok nélkül leesik.

- Fizikai támadás:
Karcolások. hajhuzogálások, pofonok, ellökések, lépcsõrõl lelökések.....stb.

- Más fizikai bizonyítékok:
Elõfordulhat, hogy egy üres papíron váratlanul írások jelennek meg pedig nem írt rá senki sem.

- Megjelenik a szellem:
Elõfordulhat, hogy a szellem emberi alakban, fehér ködfoltban... stb megjelenik. Általában gyorsan eltûnik.


Ismertetõ jel a démonokra:

- Álmok:

A démonok képesek befolyásolni az álmokat, miközben valaki alszik. Ezek a rémálmok gyakran tartalmaznak erõszakot, sötét képeket, rossz gondolatokat. Ezekkel a rémálmokkal az a célja a démonoknak, hogy gyengítsék az adott embert és még imádkozni se tudjon!

- Fizikai támadások:

A fizikai sérülések ezen tünetei ritkán jelentkeztek kísértet tevékenységek során:
karcolások, hajhúzások, horzsolások.


- Különbözõ hangok:

A morgó hangok kitûnõ démonra utaló jelek. A morgó hang leginkább kutyára hasonlít. Ugyanígy jellemzõek a hangos hörgések, falon kaparászó hangok, idegen nyelven való beszéd.

- Emberi megjelenések:

A démonok legnagyobb eszköze, amire a  kísértetek nem képesek, hogy meg tudják tenni azt a lépést, hogy valakinek az emberi alakját magukra öltsék és zavartalanul mennek el az élõk mellett. Utánozzák az élõk hangját, tehát fel tudják venni valakinek a hangját ahhoz, hogy elérjék céljaikat és alaposan megtévesszék a másikat.
Példa: Két testvér tartózkodik a démon lakta házban. Az egyik elmegy vásárolni, de a másik otthon marad. Az otthon tartózkodó testvér hallja a másik hangját és azt hitte, hogy még nem ment el. Mikor kinéz a szobából, pedig látja, hogy nincs otthon a testvére.


- Kellemetlen szagok:

A furcsa rossz, kellemetlen szagok pedig szintén utalnak démonokra: romlott hús, égett bakelitszag, kén, záptojás. Itt is, mint a kísértetek esetében csak akkor utalnak démoni jelenlétre, ha sem az ablakból, sem máshonnan nem származtathatóak  kellemetlen szagok. Ki kell zárni minden lehetséges módot, ami ezt okozhatná. A szag, amilyen gyorsan megjelenik olyan gyorsan is tûnik el.

- Sötét árnyékok:

A démonok is okozhatnak a szem sarkából árnyékokat. A kísérteteké szilárdabb árnyék, de ez viszont sokkal sötétebb!

 

 

Glitter Photos

 

 

60 jel, ami Démon támadására utal:

- Vágy Isten káromlására
- Undorodás a Bibliára és vágy, hogy azt elpusztítsa
- Öngyilkossági, gyilkossági gondolatok, melyek kényszeresek!
- Gyûlölet, keserûség érzése az emberek felé: keresztények
- Olyan gondolatok, melyek nem az adott személytõl származnak
- Bûntudat érzése, ha az Úrnak bûnérõl vall
- Hazudozás
- Ájulás, félelem, eszméletvesztés, fuldoklás, fájdalmak, melyekre nincs orvosi magyarázat!
- Mély, erõs depresszió.
- Ellenséges, kavargó érzés. Düh.
- Félelem, ha valakinek segíteni akar
- Pánikroham
- Visszatérõ rémálmok, álmok. (Említettem, hogy a Démon ezzel próbál félemlíteni és elszakítani Istentõl)
- Kóros, perverz szexuális vágyak!
- Súlyos sértések, kérdések Isten igéjével kapcsolatban
- Rögeszmék
- Rendellenes étkezés
- Lázadás, gyûlölet
- Rémísztõ gondolat
- Okkultizmus
- Részvétel bûncselekményekben
- Nem jó önazonosság
- Zavart gondolkozás
- Istenkáromlás
- Nem lehet elhinni, amiket mond
- Ítélet a Szentírással szemben
- Visszaélés önmagával, lebecsülés, pupillatágulás (16mm, tehát 12mm felett)
- Démoni rémképek az álmokban
- Ok nélküli keserûség az emberek felé
- Ellenséges félelem a megszabadítástól
- Fóbia
- Reménytelenség
- Irracionális bûntudta, önkárhoztatás
- Irracionális harag, vagy düh
- Vágy a helyes tettekre, de lehetetlennek tartja annak végrehajtását
- Skizofrénia, bipoláris zavar, személyiségváltozás
- Arcvonás torzulása, sötét tekintet
- Ima elleni lázadás
- Lopások, állandó fekvések
- Kábítószer, démoni hallucinációk
- Bulémia, anorexia
- Kényszeres szexuális bûnök, perverziók
- Öncsonkítás, bántalmazza a másik embert
- Nevetés, sírás
- Idegen nyelven való beszéd, amit az illetõ nem ismer
- Gúnyolódás
- Nyugtalanság a környezetében
- Emlékezetkiesések
- Rendkívüli képességek ( ESP, telekinézis)
- Vulgáris nyelv és intézkedések
- Álmatlanság
- Megfélemlítés, vádolás, fenyegetés
- Természetfeletti mozgások (tárgyak elmozdulnak, lebegnek, eltûnnek)
- Eszméletvesztés
- Rohamok
- Fej és gyomorfájás
- Fizikai betegségek: epilepszia, asztma, különbözõ fájdalmak
- Hirtelen megjelenõ bajok: beszédképtelenség, fülzúgás, súlyos fejfájás, zsibbadás, hõmérékletváltozás a testen.


Megkérek mindenkit, aki ezt olvassa és valami effélében van része, hogy elsõnek mindenféle mentális, psychológiai betegséget, gyógyszer mellékhatást zárjon ki!
Utána kezdjen el Démon általi támadásban gondolkodni!
TEHÁT, MINDENT KI KELL ZÁRNI! LEGFÕKÉPPEN KI KELL ZÁRNI AZ ELMEBAJT!
AKI MEGSZÁLLOTT, VAGY MEGTÁMADOTT EGY DÉMON AZ MÁR TÚL VAN MINDEN ORVOSI VIZSGÁLATON!
Általában ezeket a tudomány nem tudja megmagyarázni!!Árulkodó jelek Démonokra:  (MENJÜNK BELE BÕVEBBEN!!)

Elõzõ leírásaim mellett még különbözõ forrásokból (nem internet) tudtam segítségül szerezni néhány kiegészítõ példát a Démonokra!

- Fekete emberi alakok, fekete kutya (megjelenik) Mint már említettem a Démonok képesek bárkinek a fizikai testét magukra ölteni anélkül, hogy egy adott személy bármire is gyanakodna!
- Izzó szemek fekete emberi alakon
- Morgás, sikítás
- Becsípõdés, pofon (Ki kell zárni ebben az esetben a gyógyszerek mellékhatását, egyéb idegrendszeri problémákat!)
- A Démon szexuálisan is tud bántalmazni!! Láthatatlan alak szexuális zaklatása.
- A Démon el tud kapni, és erõsen lenyomva tud tartani elegendõ erõvel, hogy egy adott személy nem tud mozdulni
- Éjszakai bénulás: alvási paralízis
- Félelem, fejfájás, hányinger
- Karcolások a testen ok nélkül
- Rendellenes hangok, melyek nagyon gyorsak és dühösek
- Ok nélküli hirtelen rosszullétek
- Hangok, melyek egy adott személy nevét kiabálják
- Az erõs ember legyengül, fáradékonyabb lesz
- Rendszeres napi fáradtság fellépése egészséges embereknél
- Álmatlanság
- Megmagyarázhatatlan félelmek
- Heves szívverés, tüdõprobléma (Csak akkor, ha egy ember nem rendelkezik magas vérnyomással, asztmával, szívbetegséggel)
- Szorongás, légszomj (Gyógyszer is okozhatja! Ki kell zárni ebben az esetben a gyógyszereket és egyéb betegségeket)
- Forró hõmérséklet egy adott ponton a lakásban
- Tárgyak tûnnek el
- Pattogó hangok (Ezt okozhatja a lakás problémája, hibás kábelvezeték)
- Kopogó hang
- Hangulatváltozás: Például egy vidám ember hirtelen dühös lesz minden ok nélkül (Ki kell zárni a mentális betegséget, psychológiai problémát)
- Öngyilkosságra való hajlam, gondolat (Ki kell zárni a gyógyszerek mellékhatását, és az elmebajt)
- Állíatok viselkedése megváltozik: morog gyakran
- Indokolatlan rossz érzés az emberek iránt (Ki kell zárni a kábítózást és a mentális betegségeket)
- Rendellenes gondolatok: nemi erõszak, szexualitás (Ki kell zárni a mentális zavart!)
-  Indokolatlan, önálló sérülések (Ki kell zárni a gyógyszer mellékhatását és a mentális zavarokat!)
- Szagok: kén, rothadó hús, hús, égett bakelit


A Démon lakta helyeken az emberek általában depresszióba esnek, rossz lesz a közérzetük!
Ezeket a dolgokat azonban semmiképpen sem szabad összetéveszteni az általam fent felsorolt kísértet tevékenységekkel! A kettõnek nincs köze egymáshoz!!

 

 

 

Glitter Photos

 

,, Akkor szól majd az õ bal keze felõl állókhoz is: Távozzatok tõlem, ti átkozottak, az örök tûzre, a mely az ördögöknek és az õ angyalainak készíttetett."

 (Máté 25,41)