Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Elhunyt-Connecticut kísértetház

Részvétem!

 

,,Az Úr az én pásztorom; nem szûkölködöm. Füves legelõkön nyugtat engem.  Csendes vizek felé terelget engem. Lelkemet megvidámítja, és az igaz ösvényen vezet az Õ nevéért."

 

 

 

 

 

Glitter Photos

 

 

Annak az embernek emlékére, ki rengeteget szenvedett!

 

 

 

 

Avenue, Southingtonba  költözött 1986-ban Carmen és Allen S. , hogy a kórházhoz (UConn) közel legyenek  beteg fiúk Philip S. miatt.   A fiú Hodkin limfóniában szenvedett. 1986.jun.30-án költöztek egy olcsó házba, ami  pénzügyileg megroppantotta õket. Philip testvérei. Bradley, Jennifer, Tammy.
A ház alagsorában ravatalozót találtak és  bonc eszközöket. Carmen S. állítása szerint senki sem szólt nekik errõl. A házban újítást nem végeztek mielõtt õk beköltöztek. Balzsamozó terem volt.      
Tammy, aki Philip unokatesúja nem jött ki szüleivel, így odaköltözött hozzájuk. Az alagsorban nagy hely volt és az emeleten kicsi, azért a fiúk ott aludtak. Philip elkezdett verseket írni, és elzárkózni másoktól. Skizofréniát állapítottak meg nála. Hangokat hallott, madarak repülését, emberek beszélgetését. Beszélt a házban lévõ démonokkal, kik szóba álltak vele. Kórházba vitték õt.
Carmen leírása szerint 2  démon volt velük a házban. Köztük egyik, a ház ravatalozó tulajdonosa:
- Vékony, magas férfi. Pofacsont, hosszú fekete haj, fekete szem.
- Fehér haj, fehér szem, szmoking ruha.
A családnak hirtelen magasak lettek a villanyszámlái, így kivették az égõket.  Éjszaka hallották, ahogy a halottak koporsót húznak és láncot csörgetnek az alagsorban. 
A család állítása szerint a fotók megtalálása után kezdõdtek el ezek a furcsa jelenségek.
A fotón emberi testrészek voltak: kar, láb, lábujj, fej, lábtagok (Post-mortem).
Kiderült, hogy a házban necrophilia és szellemidézés volt. Egy EVP felvételen egy szellem ezt mondta: ,, A démonember végezte a nemi erõszakot. .... Fûrészharag.... Nagyon gonoszat szexeltek!"
A ravatalozó tulajdonosai szórakoztak a holttestekkel, szerették a necrophiliát és a szellemidézést elõszeretettel végezték.   A házban hallucinációk, rothadó szagok, és semmibõl feltûnt tárgyak voltak jellemzõek.
,, Tudom az asztalnál az ételek nem voltak ott..." - C.S.
Ed és Lorraine Warren a médium házaspár vizsgálta meg a házat. Mikor benyitottak az egyik ajtón, két nõ táncolt, énekelt, majd elindultak feléjük, és eltûntek. Egy ékszerdobozban tárgyakat találtak az elhunytaktól.
 Philipnek rákos betegsége volt, amibõl megmagyarázhatatlan módon gyógyult meg. Kamionosként dolgozott, és 39 éves korában ugyanez a betegség már el is vitte!

(Az õk történetüket dolgozza fel a Kísértetjárás Connecticutban címû film, valamint az A Haunting In Connecticut Discovery Channel Dokumentum film is.)


 

Glitter Photos

 

 

Philip S. 1973.aug.29-én született Cobb megyében Georgiában (USA).
A Tennessee-i Johnson város lakosa volt. Katolikus vallásban nevelkedett, szerette a zenét és vadászatot. Teherautó sofõrként dolgozott. Halála 2012.jan.09-én következett be!


 Philipnél 14 évesen az orvosok Hodgkin-limfómát állapítottak meg Betegsége kezelése Connecticut Államban, az UConn kórházhoz közel történt.    Az út oda rendkívûl hosszúnak bizonyult, így közelebb költöztek a kórházhoz egy olcsó albérletû házba.  1986-ban találtak egy helyet bérelni Southington, Connecticutban. A ház egykoron   Halloran Ravatalozó ház volt(Funeral Home), és csak késõbb vált duplex (kétlakásos) típusú házzá.
A család állította, hogy a házban paranormális tevékenységek kezdõdtek rögtön az után, hogy megtalálták az alagsorban a testrészekrõl készült fotókat (Post-mortem).
A házról könyv is készült: Ray Garton: Sötét helyen (In a dark place) címmel.
Philip megmagyarázhatatlan módon gyógyult meg a rákból, de 38 éves korában visszatért, és el is ragadta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIGYELEM! A következõ fotók valódiak!

 

 

Glitter Photos

 

Glitter Photos

 

Glitter Photos

 

 

Glitter Photos

 

Glitter Photos