Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Az Ördög benned lakozik Filmről

 

 

 

 

FIGYELEM!!!

Az itt leírtak kritizációkat, megjegyzéseket tartalmaznak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az Ördög benned lakozik


A történet rögtön egy Exorcizmusról szóló résszel kezdõdik, amiben a film nézõje meg tudja, hogy Isabelle édesanyját megszállták és Ördögûzés közben rátámadt három személyre, kik meghaltak 1989.okt.30-án. Anyját a római pszichiátriai intézetbe vitték. Édesapja pedig szintén meghalt három nappal, miután elmondta lányának a történteket.
Isabelle meg volt gyõzõdve arról, hogy Maria Rossi nem õrült, hanem megszállták, de felmerült benne az a gyanú, hogy ezt õ is örökölte.
A film történetébõl kiderül, hogy Marianak volt a legjobb szíve, majd hangulatváltozásai lettek, el-el tûnt egy kis idõre, s az orvosok sem tudták mi a baja!
Lánya ezért is utazott Rómába, hogy megnézze családtagját és az ottani Iskolát, amit annyira említenek. A római iskolában ördögûzõk, orvosok vitatkoztak ugyanebben a témában. Ott ismerkedik meg Bennel és Daviddel!
Végül sikerül eljutnia anyjához is. Az intézetben az orvos közli vele, hogy viszong a szenttárgyaktól, nem szereti ha Istenrõl és a vallásról beszélnek neki, dühkitörései vannak.
Isabelle már alig várta, hogy találkozzon Mariaval régóta, ami .már megmutatkozik akkor, mikor beengedik hozzá a terembe! Azonban más fogadja, mint amit szeretett volna.
Anyja össze-vissza beszél, vagdossa magát (fordított kereszt), akcentussal beszél, és a neki  megmutatott családi képet is letagadja, de még lányát is: ,, Nekem nincsen lányom!"  A fiatal nõ elbizonyzalanodik és már távozni készül, mikor Maria közöl vele egy rendkívûli furcsa dolgot, amihez nem férhetett hozzá sehogy sem, majd dühkitörései lesznek: ,, Miért kellett megölnöd a gyermekedet?.... Isten ellen való vétek, tudod?!"
Isbaelle felkeresi Bent és Davidet, akiknek elmondja a történteket és megmutatja a felvételeket. Amit családtagja mondott neki valóban igaz volt. Fényre derül egy abortusz, mivel nem tudta volna kihordani gyermekét.
A felvételeket alaposan megvizsgálva megkérik a nõt, hogy nézzen meg egy valódi Exorcizmust, amit Rosa-n fognak végrehajtani!
Maria Rossi részérõl végül vizsgálatot kérnek, amibõl kiderül, hogy 4 démon beszél egy hang alatt. A szentelt vízre eleinte nem reagált, elaludt, majd elõtört belõle a Gonosz!
A film vége felé sajnos mindenki idegbeteg lesz. Történik két démoni átvitel is az egyik Daviddel, s a másik pedig Isabelle-el.
David megpróbál keresztelés közben megfojtani egy csecsemõt az alámerítés során. Hazaérve már a rendõrök is úton vannak hozzájuk. David furcsán kezd viselkedni, szeme fehérré változik és elveszi az egyik odaérkezõ rendõr pisztolyát. Nem tud védekezni a Gonosz ellen, hiába segítenek neki Benék. Nem tud imát sem elmondani, csak annyit: ,,Azt mondják köszönjem meg!"- és fejbe lövi magát.
Isabelle rossul lesz kórházba viszik, ahol rátámad egy betegre és kérik, hogy vigyék el onnan, mert kell neki egy ördögûzõ.
Út közben Benrõl is kiderül a démoni átvitel és mindnyájan meghalnak.
A végén pedig csak ennyit írnak ki:
www.therossifiles.com

 

 

 

 

Azt tudni kell, hogy a filmet a Vatikán nem támogatta!!!!!
Vélemény:
Valóban egy mélyen elgondolkodtató filmrõl van szó. Még hihetõ is lehetne, hogy valódi ördögûzést vesznek kamerára hitelessége miatt.
Vannak olyan emberek sajnos, akik ezen nevetnek, élvezkednek, de ÉN nem tudom megérteni, hogy ezen mi a vicces?!
Szinte majdnem hogy teljes tényeket közöl. Körülírja, hogyan zajlik egy ûzés és, ha valaki õszinte figyelemmel kíséri, akkor kiderül, hogy mik a jelei a megszállásnak.
- akcentus ( több nyelvûségre utal)
- idegen nyelv
- más hangon való megszólalás
- pupilla tágulás ( egy átlagos pupilla 12mm-re tágul gyógyszeres hatással együtt, de az felett már megszállottság)
- ki kell zárni az elmebajt...
- szentelt vízre reagálás
- viszongás a szettárgyaktól....

- démoni átvitel ( a démon átmegy egyik alanyból a másikba)
....és még sorolhatnánk...!!
Ezek sajnos mind valósak. A film tökéletesen rámutat arra is, hogy aki szellemidézést vagy ördögidézést csinál az tudja meg mivel néz szembe! (Utána pedig ne sírjon, hogy mibe keveredett bele! De sajnos soha nem fogják belátni a valós tényeket, mert túlságosan is sok minden meg volt kezdettõl engedve az ilyen embereknek!!)