Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Idézetek

 Idézetek

 

 

 

 

 

 

 

,,Ahol a szeretet, ott az élet is."  

(Mahatma Gandhi)

,,Annak a személynek, aki hisz az istenekben, a démoni imádásban, van egy olyan gonosz, paganizmus gyakorlata, ami úgy dönt, hogy ellenzi Istent. Néha Istent egyszerûen figyelmen kívül hagyják; sokszor õt kigúnyolják a rítus és ráolvasás mintái; mások, Istent közvetlenül káromolják. Azok a gyakorlatok és játékok, amik a démoni imádás részét képzik, igazán veszélyesek."  

(Ed és Lorraine Warren)

,,Pszichológiailag az elnyomás, az emberi szellemek által, rendíthetetlen depresszióval, kellemetlen szokásokkal, mint az ivás vagy álmatlansággal végzõdhet, öngyilkosság irányába simíthat ki lökéseket. A testi hatások terjedhetnek lassú lefolyású betegségektõl az éles fájdalomnak azokig a döféseiig, amiknek nincs orvosi eredetük a testben."   

(Ed és Lorraine Warren)

,,Ne gyûjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják, hanem gyûjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem ássák ki, és nem lopják el. Mert ahol a kincsed van, ott lesz a szíved is."   

(Máté 6,19-21)

,,Felettem keselyûk köröznek, de én akkor sem török meg."  

(Road)