Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Szellem és Démon probléma?

 Baj van a házban?
Szellem, vagy Démon jelenlétét érzik?


 

 

 

Ha már meggyőződött valaki arról, hogy valami nincs rendben a házzal, akkor ideje kicsit felnyitnia a szemét, és rájönnie arra, hogy baj van, mielőtt még nem lenne túl késő!
Elsősorban is ki kell zárni mindenféle házat érintő problémát (falrepedés, rossz gerenda, rossz padló, nyikorgó ajtó, huzatos hely.....stb). Ha ez meg van, akkor már nincs más teendő, csak a HIT!
Hit kell ugyanis mindenhez! Hit kell ahhoz, hogy eljusson valaki oda, hogy még azt is el tudja hinni, amit esetleg nem lát. Ez alatt azt lehet érteni, hogy valaki például a családban lát egy szellemet, esetleg egy démont és elmeséli a többieknek, utána pedig vagy hisznek neki, vagy sem! Ha kiestek a családtagok a bizalmat keltő, segítő körből, akkor kezdődik a baj! Erre szokták mondani gyakran ,,Csak azt hiszem, amit látok!" - Nem így kell gondolkozni!
Vannak bizonyos dolgok, amiket sokan nem látnak, de mások igen. Ebben hinni kellene, mert soha nem lesz az emberek között közös összhang, megértés. Sőt, sok barátságot ez dúl fel! Ezt nem így kellene!


Eltérve ezektől:

A gonosz szellemek és visszataszító démonok gyakran jelen vannak a mai világban a házakban! Ezt mind a mai szellemidézéseknek, démonidézéseknek lehet köszönni, de ezek oka elsősorban az a személy, ki ezt engedi a másiknak!
Vannak kivételes esetek, mikor ugyanis ott reked egy szellem a házban. Az emberi test halála után mindenki ítéletet kap! Azok, akik itt ragadtak, kaptak még egy esélyt, hogy jóvá tegyék, amit elrontottak. Akik elszalasztják ennek lehetőségét, azok rossz válnak és ártanak az élőknek. Akik azonban meg vannak ezzel a lehetőséggel, ők belőlük lesznek az intelligens szellemek.


Ha a házban Démon, vagy Szellem van, akkor íme néhány apró, de remélhetőleg hasznos tanács:   FIGYELEM! Csak saját felelősségre!!!!

Elsősorban is azt tudni kell, hogy ilyen helyeken a csúnya beszédeket hanyagolni kell. Fontos az összetartás, ha több személy lakik a házban. A Démon, vagy Szellem célja ugyanis, hogy az összetartó köteléket szétszedje és vitát szítson, mi által tönkre tegye mások életét.
Másodszorra pedig nagyon fontos a fizikai támadások esetén a Zsoltárok olvasása. Ez szokott általában a leghatékonyabban hatni.
Harmadszorra a szentképek (falon, ajtón, szekrényen) kitétele. Ilyenkor Bibliát, keresztény eszközöket (könyv) kell tartani a házban, és elkerülni a horror, okkult, krimi könyveket (ha valaki ezt szereti olvasni, addig ne tegye, vagy hanyagolja, míg a baj fennáll, mert rossz hatással lehet az emberi lélekre). Fontosak az imák.


Megfékezésük?

A Démonok javarészt az ajtóban, vagy sarokban jelennek meg, tehát nem árt, ha a szoba sarkaiba feszületet tesz ki valaki! Minden sarkába!
Nem árt, ha az ajtó és ablak csapkodást megállítják: Egy kis pohárba össze kell keverni szentelt sót, szentelt vizet, szentelt olajat, majd ezeket felhasználva csipetet tenni az ajtó két kis nyitó sarkába és ugyanezt az ablakoknál! Fontos, hogy előtte 1 db Miatyánk, utána a keverékből jön a csipet, majd még 1 db Miatyánk záróként.
A szentelt sót felhasználva a szoba sarkaiba kicsivel kell szórni és hetente megismételni. A helyzet ugyanez: 1db Miatyánk, szentelt só a sarokba és záróként még 1db Miatyánk.
A szentelt vízből pedig hinteni kell az egész házba. Akadnak olyan személyek, kik még az ágynemüt is meghintik szentelt vízzel, sőt még a ruhát is. A ruha esetében ez azért fontos, mert kevesebb esélye lesz az embereket érintő piszkálódásoknak, mit a gonosz entitás(ok) vált(anak) ki. Megáldott tömjént pedig égetni kell! A tömjén nagyon fontos. Sokan a ház békéért használják, néhányan pedig ebből a célból. A szentelt gyertya szintén hatékony módszer, mivel elszívja a negatív energiákat és pozitív lesz helyette! Rendkívűl hatékony a gonosz szellemek esetében!De mi va
n, ha intelligens szellem van a házban?
Elűzni nem szabad! Misét kell végeztetni érte, és rózsafűzért, vagy imákat mondani (halottakért).


Ezek a dolgok összeségükben nem elegek!
Fontos, hogy nem médiumi, hanem szakértőbb kezekre kell adni ezeket (egyház, felekezet). Ők tudnak igazán segíteni! Ezek csak tényleges dolgok, amik nem 100%-ban, de segítségre lehetnek! Ezekkel nem mindig szűnnek meg az események, pláne meg démoni esetben!