Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Ed és Lorraine Warren Fan Page

 Ed és Lorraine Warren 

 

 

 

 

Glitter Photos

 

 

Ed és Lorraine Warren, kiket már honlapom rengeteg részén említettem 1945.május 22-én házasodtak össze. Mind ketten híres paranormális nyomozók. Életük során számtalan, hasznos tettet hajtottak végre.
Rengeteg embernek segítettek, ördögöt ûztek. Olyan számtalan eseményekben lehetett már róluk hallani, mint: Amytiville, Perron család, Werewolf, Snedeker család, Cody és Man (melyrõl a A Haunting: Demon Child is szól), vagy a Smurl család .... és még sorolhatnánk a végtelenségig ezeket. Kimondottan nem okkultistákról van szó!!
Ed és Lorraine Warren egyetlen könyvükben sem finomkodtak a szavaikkal. Õk azok, akik tudják, hogy mit beszélnek. Könyveikben pedig élményüket osztják meg az olvasókkal. Valódi, de hátborzongató, átélt eseményeket!
Egész életüket arra szentelték, hogy szembenézzenek a Démonokkal, kik tönkre akarják tenni az embert! Isten a fény felé akar mindenkit vezetni, de Lucifer a sötétség felé. Szellemek léteznek, démonok léteznek, angyalok léteznek,  Isten létezik, ahogyan az Ördög is. Az egyik meg akarja keseríteni az emberek életét, de a másik jót akar! Õk pedig az a házaspár, kik hétköznapi emberek, de arra tették életüket, hogy az Ördög ellen harcoljanak!

 

 

Glitter Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honlapom ezen részének egyik rajongója: Halvax Tímea. És szerkesztettem: Halvax Tímeával