Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Bathsheba-ról

Bathsheba Sherman-ról


 

 

 

 

 

 


Ed és Lorraine Warren egyik legérdekesebb ügyében (Perron Family) már szó volt Bathsheba-ról. Hogy ne maradjon ki semmi, néhány gondolatot említek róla is.
1812-ben Rhode Island-ban született.
Judson Sherman-hoz ment férjhez 1844.márc.10-én.  Judson mezőgazdasági termelőként dolgozott a földjükön, míg Bathsheba háziasszonykodott. Egy elég jómódú családdá alakultak. Egy fiúk Herbert L. Sherman, akkor született, mikor a nő körülbelül 37 éves volt. A jelentések alapján, állítólag még másik három gyerek is született házasságukból, de mind elhunytak.
Azonban nincsenek bizonyítékok arra, hogy Bathsheba valaha is boszorkány lehetett, csak az akkori legendák miatt alakult ez ki. Mindez akkor kezdett kialakulni, mikor a szomszédos farmon egy csecsemő meghalt titokzatos módon. Mikor a babát megvizsgálták úgy tűnt, mintha egy varrótűvel a fejét megszúrták volna. A város úgy vélte, hogy Bathsheba okozta a csecsemő halálát, de mivel a bíróság nem talált rá bizonyítékot, így a vádat ejtették. A bíróság kijelentette, hogy semmilyenféle jogsértést nem tett a nő, de a lakosság nem értett ezzel egyet.
Judson 1881-ben elhunyt és felesége 1885.május 25-én. Herbert nevű fia 1881-ben házasodott meg, mit anyja még megélt. Az orvosok meglepődtek és megrémültek, mikor a nő meghalt, mivel teste teljesen kővé dermedt.

A Perron család említette nagyon Bathsheba-t. Ed és Lorraine Warren vizsgálta az ügyet. Főleg akkor került a nő szóba, mikor Carolyn ült a kanapén és a lába vérezni kezdett. Megvizsgálták a sebeket és hasonlított arra, mintha varrótűvel szúrták volna meg.
Mikor Carolyn ezt elmesélte a paranormális kutató házaspárnak, és hozzátette Bathsheba csecsemő gyilkossággal gyanúsított történetét, Ed démoni jelenlétnek nyilvánította, és Lorraine pedig egyértelműen elhitte, hogy a nő folytatta a tűszúrkálást Carolyn-nal.

,,Ha nem távozol, csatlakozni fogsz hozzánk, mert legyél szintén halott."
(Bathsheba mondta Carolyn-nak)

,,Megölte a kisbabát. A koponyájába szúrta a tűt és megölte."
(Carolyn Perron)