Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Werewolf-Ed és Lorraine Warren

 Vérfarkas - Ed és Lorraine Warren ügy 

 

Bill Ramsey egy fiatal fiú volt. Mint sok kilenc éves, ő is nagyon szeretett egyedül játszani. Társai is akadtak, kivel nagyon sokszor együtt volt. Viszont a nagy füves udvaron szeretett egyedül, órákon át lenni leginkább. Egy bizonyos szombati napon egyedül ment haza filmet nézni, éjszaka. Rengeteget segített az édesanyjának a házimunkában. Szabadidejében azonban elméje, képzelete mindig szabadon szárnyallt. Este eléggé nyugtalan kezdett lenni, és még a hideg is kirázta. Az érzésre a mai napig emlékszik: ,,Besétáltál már valaha egy húsraktárba, miután a forró napon voltál? Ez teljesen olyan volt, mint az. Én játszottam és a teshőmérsékletem teljesen normális volt, majd úgy éreztem, mintha hirtelen csökkenne húsz fokot. Az izzadság is rámfagyott és az egész testem rázkódni kezdett. Olyan volt, mintha kinyitottam volna egy ajtót és beléptem volna egy másik dimenzióba. És ott volt ez a szag. Nagyon rossz. Néhány évvel korábban a szennyvízcsatornákon lehetett észlelni ezt. Soha nem szagoltam még ilyen rosszat. És ettől a szagtól azon a napon hányni akartam.".
Bill a hátsó udvarban sokáig próbálta megérteni, hogy mi történt vele. Úgy érezte akkor, hogy megváltozott. Valami rettenetes történt vele, de nem tudta, hogy mi. Végül a hideg elhagyta a testét és a szag is eltűnt. Ez a testhőméréklet változás egy idő után azonban megint előjött. Ezentúl azonban becsukta szemeit és erős képzeletét kezdte el haszálni (azt képzelte, hogy egy pilóta), majd különös hangok jelentek meg a fejében. Ezek hatására már nem érezte magát gyereknek.
Most már nem játszott a hátsó kertben, csak ült még este is és nézte a csillagokat az égen. Hatalmas harag gyúlt lángra benne. A képzeletébe véste, hogy ő egy farkas. Az anyja hiába szólt neki, ő már nem hallgatta meg szavait. Más hangot hallott helyette, ami irritálta őt. Ahogy fel akart állni, megbotlott és elesett, majd örjöngő vadállat hangját kezdte hallani. Túrni kezdte a földet. Mikor ezt meglátta az anyja, azonnal szólt férjének, kivel nem tudták őt megállítani, mert addigra elment. Három ember próbálta meg szülein kívűl leállítani, de a kerítést is széttépte. A fiú ereje teljesen megrémísztett mindenkit, de anyja zokogására engedett haragjából. A kerítés darabokat visszadobta a földre. A szája, keze teljesen véres lett. Ekkor érezte, hogy ő más ember, mint a többi. Szüleire nézett és várta, hogy valami nyugtató szavakat mondjanak neki, de anyja csak zokogott. Őt pedig újra átjárta a hideg, és a düh. Újra tépni kezdte a kerítést, majd hatalmas morgásba kezdett, mire szülei visszarohantak a házba. Bereteszelték az ajtót, hogy ne tudjon bemenni a fiú. Úgy látták őt, mintha farkassá változott volna. Végül Bill-ben a düh lecsendesedett, újra önmaga lett, bár még érezte, hogy a hideg átfut a testén. Visszament a tornácra és tudta, hogy valami borzalmas történt aznap este, ami talán soha nem fog elmúlni. Kopogtatni kezdett az ajtón. A szülők nem tudták, beengedjék-e vagy sem! Teljesen megborzongtak, hogy a saját gyereküktől kell félniük. Nem tudták őt kint hagyni, és beengedték. Később, vacsora közben az apa észrevette fián, hogy fizikailag megváltozott.
Bill Ramsey végül folytatta életét. Megházasodott és asztalosként kezdett el dolgozni. Azonban az események nem szűntek meg. Újra elkezdődtek.
 1983.dec.05-én egy rendőr felvette az egyenruháját, és mielőtt munkába indult volna elbúcsúzott feleségétől és lányától, majd leült kávézni. Felesége ezúttal érezte, hogy valami baj van. Ahogy közelebb ment az ajtóhoz és kinézett az ablakon a feje fájni kezdett úgy, mint még soha. A felesége a rendőrnek pszichiáter volt és, amit érzett a szorongás egyik jelére utalt. Miután megitta kávéját, elindult a házból .Aznap este ment vissza Bill Ramsey is a taxi céghez. Miközben sétált érezni kezdet a szúró fájdalmat a mellkasán. Próbált normálisan levegőt venni, de a fájdalom egyre élénkebb lett és újra előjött a testhőmérséklet változás is. Az autójával nagy sebességben ment a Southend Kórház-hoz. Ahogy kiszállt a fájdalomtól nekiesett a kocsinak. Úgy érezte ez lesz élete utolsó pillanata. Kiáltani akart segítségért, de nem tudott. Mikor a bejárathoz ért, megint elkezdődött a farkassá válás, mint régebben. Most imádkozni kezdett Istenhez. Két ápolónő ment ellátni őt. Hordágyra segítették és kerestek neki egy üres szobát. Két percig újra előtört a morgás, és üvöltésbe kezdett, melytől a nővérek teljesen megrémültek. Az egyik nővér kezét elkapta fogával, ami vérezni kezdett. A másik ápoló próbálta kiszabadítani karmai közül. Folyosóra rohantak és segítségért kiabáltak. A fiatal rendőr épp ott volt műszakban és felfigyelt a sikolyokra. Mikor odaért nem tudta elhinni, amit látott. A bútorok mozogtak, a férfi morgása, ordítása pedig nem szűnt meg. A sarokban kuporgott. Vad külsőt öltött és folyamatosan hörgött. Minél közelebb lépett hozzá a rendőr, annál erősebben morgott. Nem tudott uralkodni magán. Az ott lévők farksanak hitték eltorzult arca miatt. A rendőr közelíteni próbálta, mire odaért hozzájuk egy gyakornok rendőr is. Erre a férfi felkapott egy széket és vágta át a szobán. A nővérek újra sikoltozni kezdtek. A rendőrök mgszólították: ,,Nem akarom bántani. Segíteni akarok, ez minden." A férfi azonban éles fogaival megharapta a rendőr karját. Társa kapott az alkalmon és rálökte a hordágyat, majd leszijjazták erősen. Nagyot néztek azonban, mikor a hordágyat felemelte a padlóról. Ekkor érkezett meg az orvos is, ki injekciót rendelt el (Thorazine).
Bill teljesen rémült volt, mikor az elmegyógyintézetbe vitték őt a mentőautóval leszíjjazva. Nem emlékezett arra, hogy mit csinált este. Kezdte azt hinni, hogy megölt valakit.
Robert McKenna püspök számtalan exorcizmust (50) hajtott már végre. S, ezekből 20 sikeres volt. A pap ilyenkor latinul imádkozik erős hangon. Szentelt vizet és feszületet használ. A templomban ült Ed és Lorraine Warren, Bill Ramsey, Nina Ramsey, írók, fotósok, és még négy szolgálaton kívüli rendőr.
Bill, ördögi érzéseit próbálta visszatartani, miközben az oltárral ült szemben. A püspök közelebb lépett hozzá, majd követelte az ördög azonosítását, és, hogy hagyja el a testét végleg. 30 perces exorcizmus utána a püspök a stólával érintette meg Bill homlokát. Kérte, hogy az ördög távozzon, mire Bill csapódni kezdett a székben. Vágyat érzett arra, hogy megtámadja a püspököt. Vicsorogva morgásba kezdett és rátámadt a püspökre, aki az oltárhoz vonult. Bill követte, de ő megint latinul kezdett el neki beszélni. Bill ekkor legyengült, megtántorodott vissza a székbe. A támadás érzései is enyhülni kezdtek. A püspök pedig folytatta beszédét. Nina elájult és Bill ereje is gyengült. Érezte, hogy a démon csak ártani akart neki és a vallásos embereknek. Ezek után újra előtört támadási vágya, megpróbált újra kitörni a székből, de lassan ő is eszméletét vesztette. Hatalmas szeretetet és nyugalmat érzett a szívében. ,,Az a méreg, ami a testemben volt, teljesen lefolyt tőlem.".