Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Fókusszemély: Eleonore Zugun

Egy fókusszemély: Eleonore Zugun


 

 

 

 

Eleonore Zugun Romániában (Talpa) született 1913.május.24-én. 12 évesen Buhai-ba küldték õt lakni. A faluban egy nap talált egy kevéske pénzt. Úgy határozott, hogy vesz belõle magának cukrot. Nagymamája, mikor hallott errõl, teljesen dühbe tört ki. Állította, hogy a pénzt a gonosz szellemek hagyták el, és aki hozzá ér, annak balszerencséje lesz. Végül másnap kövek kezdtek dobálózni a házhoz. A jelenségek a kövekkel annyira gyakoriak lettek, hogy a nagymama paphoz fordult. A pap szemtanúja lett annak, mikor az egyik kõ betörte az ablakot. A követ kereszttel jelölte meg és kidobta. Másodpercekkel késõbb ugyanazt a követ dobták vissza.
A tevékenységek megfeleltek egy poltergeistnek. A tálak eltörtek, a vasaló darabokra robbant, a tárgyak a levegõbe emelkedtek. Végül az apa Eleonore-t kolostorba küldte, ahol még ördögûzést is hajtottak végre, de hiába. Imádkoztak is érte, de mivel nem hatott elküldték õt egy helyi menedékre. Ráadásul a poltergeistet nevén is említette: Dracu (az ördög).
Hetek múlva egy kutató, Fritz Grunewald figyelt fel a lányra, aki visszaküldte õt a kolostroba további megfigyelésre és heteken belül dokumentumot állított össze róla. Áthelyeztette Berlinbe, de váratlanul meghalt, így Eleonore-nak ismét nem akadt segítsége.
Countess Zo Wassilko-Serecki érdeklõdését felkeltette a lány, és felajánlotta, hogy otthont ad neki. Rengeteg dokumentumot készített õ is róla. Psycho kinetikus erõket állapított meg. Eleonore állította, hogy fiatalabb korában volt egy traumatikus élménye. Innentõl kezdték feltételezni, hogy a fókusszemélyek általában nõk, akiknek traumatikus, súlyos lelki esemény történt életükben.
Eleonore esetében, hamarosan spontán karcolások, harapások jelentek meg a kezén és arcán. Valamint dobálták õt minden ok nélkül a láthatatlan erõk.
Az események akkor szûntek meg, amikor Eleonore elhagyta Bécst, és visszament szülõföldjére, ahol megházasodott.


 

 

 

 

Glitter Photos