Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Grey Lady szellem

A Grey Lady

 

 


 

 

 

 

 

 

A Grey Lady egy Indiában megtalálható Willard könyvtárban kísért.  A feltételezések, miszerint egy szürke hölgy bolyong az épületben, felkeltette nagyon sokak figyelmét, akik bekamerázták az épületet. Az elsõ pontos megfigyelés 1937-ben történt. Éjszaka hajnali három órakor a portás a gyermekek számára fentartott könyvtári részhez ment, hogy ellenõrizzen. Nagyon megdöbbentette az, amit látott, annyira, hogy leejtette a zseblámpáját. Ez egy öreg hölgy kísérteties alakja volt az egy hosszú szürke ruhában, egy szürke kendõben, szürke cipõben és egy szürke kalapban és fátyolban. Az éjszakai portást annyira kiborították a látottak, hogy nem sokkal azután otthagyta a munkáját. A könyvtár ekkor felbérelt egy másik portást, hogy váltsa fel õt. Mikor az új portás bement éjszaka az alagsorba, õ szinténmegtapasztalta, amit az elõzõ.  Õ is szintén otthagyta az állását.
Azóta is a szellem sok alkalommal megjelent. Sok ember, aki szintén meglátogatja a könyvtárt, mindig jelenti, hogy a hõmérséklet hirtelen megváltozik, meg nem magyarázott zajok keletkeznek, csapkodások hangjai, ajtók nyílnak és csukódnak, valamint parfüm ellenállhatatlan illata árasztja el az épület helységeinek egyes részeit. Mások észrevették, hogy a könyveket és bútorokat valamit láthatatlan rángatja, valamint beszámoltak arról, hogy az entitás hozzáér a hajukhoz, fülbevalójukhoz.  
Nem sokkal késõbb egy három éves fiú kóborolt a könyvtárba, ki rémült arccal tért vissza szüleihez. Mikor rákérdeztek arra, mi a baja, azt felelte, hogy látott egy nõt teljesen szürkében!
Több észlelést jelentettek az alkalmazottak, akik látták a Gray Lady-t, ahogy leselkedett a könyvpolcok körül. A könyvtárosok közül az egyik elhaladt néhány könyvkazal mellett, amikor hirtelen megállt.A Grey Lady állt egyenesen elõtte. A könyvtáros egy másodpercre oldalra nézett, s amikor visszapillantott, a szellem eltûnt. Egy másik könyvtáros arról számolt be, hogy egy éjjel hazament és meglepõdve látta a szellemet, ahogy áll a nappalija szobájában és vár rá.
Néhányan azt hiszik, hogy a szellem Sarah Carpenter. Az apja pedig, Willard Carpenter, aki a könyvtárt alapitotta, s amikor meghalt, a könyvtárra hagyta a pénze egészét.amibõl lánya, Sarah kimaradt, és soha nem kapta meg a neki járó örökséget.  A lány neheztelte az egész könyvtárat, és amikor meghalt, a nyugtalan szelleme visszatért hogy kísértse azt. Mások állítása szerint pedig egy olyan nõnek a szelleme, aki a könyvtár építése elõtt megfojtotta magát.