Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Megszállott nő: Elisa Lam

Megszállott nő:Elisa Lam


 

 

 

 

2013-ban 21 évesen halt meg a Cecil Hotelban. A Hotel kísértetjárta múlttal nem rendelkezik! Sok ember, aki ismerte őt, nagyon aranyosnak, kedvesnek mondta el személyiségét. Ellenségei állítólag nem is voltak!
Múltját tekintve nagyon sokat szenvedett depresszióban, magányban. Azonban semmi olyan dolog nem volt, ami öngyilkossághoz vezethette volna a nőt. Sem skizofrénia, sem mentális betegség, sem bipoláris zavar nem alakult ki nála. Mindig is panaszkodott arra, hogy sokat fáj a feje és a háta, de ezt bármi okozhatta neki. Halála előtt számtalanszor járt abban a Hotelban, ahol öngyilkosságot követett el. A leírások szerint rémálmok kezdték gyötörni, árnyékokat látott, hangokat halott, hallucinált, amikkel végül orvoshoz fordult. Az orvosok skizofréniára gyanakodtak, végül kizárták annak lehetőségét. A boncolás során kiderült, hogy semmilyen traumatikus eseményen nem ment keresztül, legalábbis a leletek ezt igazolták. A liftben, amiről videók vannak, teljesen zavart állapotban lehet látni!
Elisa Lam-ot végül elmebetegnek hitték sokan. Állítása szerint démon irányította, ki beszélt hozzá. A tető, ahol öngyilkos lett, szintén egy megmagyarázhatatlan eset. Ugyanis a gondnoknak mindig pontosan be kell csukni az oda vezető ajtót, amit nem könnyű kinyitni. Ő mégis megtette!
A videóban egy liften akarna feljutni. Állandó hangulatváltozást lehet megfigyelni nála. Hiába nyomja a gombokat, az nem mozdul sehova. Ebből kifolyólag a démoni erő szándékában az állt, hogy lépcsőn menjen fel. Az emberek többségének még az is felkeltette a figyelmét, hogy a szeme a nőnek korom fekete, torzult az arca. Egy kis idő után pedig elkezdi a kommunikációt a démon/démonokkal különféle gesztusokkal. A mutogatásai teljesen megmagyarázhatatlanok, nem érthetőek. Az egyik pillanatban mézédes lírikus játékban mozgatja a kezeit, de a következő pillanatban merően néz a liftből kifelé, miközben úgy tűnik, hogy oldalra kell állnia, mert valaki figyeli, illetve követi őt.
Elisa, mikor meghalt a tető zárva volt és csak a személyzet tudott hozzáférni, hogy kinyissa. Teljesen megmagyarázhatatlan az esete. Egyesek szerint skizofrén, de mások szerint megszállott. Nagy részben inkább az utóbbit teszik előtérbe!