Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Megszállott: Clara Germana Cele

Clara Germana Cele


 

 

 

 

 

 

 

 

Õ egy keresztény nõ volt, aki 1906-ban azt állította, hogy démoni megszállás alatt van. A lány árva volt és afrikai származású. Rengeteget imádkozott, mégis 16 évesen megállapodást kötött a Sátánnal és az emberek véleménye szerint pont ez okozta a megszállottságát. Clara késõbb felfedte ezt az információt, a gyóntatója: Hörner Erasmus-nak.
Egy feljegyzésben egy apáca azt írta róla, hogy képes olyan nyelveken megszólalni, amit soha sem ismert. Ennek a felvetésnek szemtanúi is voltak.  Késõbb az apáca azt is kijelentette, hogy látnoki képességgel rendelkezik és képes olyan emberek személyiségét körbeírni, múltját, jövõjét, jelenét elmondani, akiket nem ismert. Azonfelül Clara nem tudta elviselni az áldott tárgyak jelenlétét és rendkívüli erõvel,  vadsággal reagált jelenlétükre. Gyakran hajított apácákat a zárdaszobákból ki és meg is verte õket. Az apáca jelentette, hogy a lány kiáltásainak volt egy olyan vad állatiassága, ami megdöbbentette a körülötte lévõket. A hangról a következõ megjegyzést tették: ,,Egyetlen állat sem képes kiadni ilyen hangokat. Sem Kelet-Afrika oroszlánjai sem a dühös bikák. Olykor ez úgy hangzott, mint a vadon egy valóságos csordája, a vadállatok, amik a Sátán pokoli kórusát alakították ki!".
Sokan állították, hogy Clara képes volt vízszintesen, illetve függõlegesen is lebegni, és ha szentelt vízzel csepegtették, akkor minden megszállottságra utaló jel kialakult nála. Egy evangélikus kézikönyvben azt írták róla, hogy semmilyen elmebajban nem szenved és valóban megszállott. Végül két római katolikus pap hajtott rajta végre exorcizmust, ami két napig tartott. Az ördögûzés alatt Clara kiütötte a Szent Bibliát a pap kezébõl és fojtogatni kezdte nem egyszer. Az ördögûzés végén állították, hogy a démon megadta magát és elhagyta a nõ testét.