Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Egy megszállottság: Julia

Egy megszállottság: "Julia"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New York-ban közzétettek egy írást, miszerint egy nõ démoni megszállottságtól szenved. Richard írt egy cikket, hogy találkozott a nõvel, és csak álnéven: "Julia"-nak nevezik. Leírta róla, hogy egy középkorú, kaukázusi nõ, aki az USA-ban él. A nõ egy volt katolikus ember, ki sátáni csoportokban vett részt. Megjegyezték róla, hogy nem az a fajta ember, aki csak úgy segítséget kérne az Egyháztól. Zûrzavaros viselkedését tekintve pedig eléggé intelligensnek bizonyult.
Bár már rég eltávolodott a katolikus hitétõl, mégis közeledni kezdett az Egyházhoz, miután rádöbbent, hogy démoni támadás alatt van. Egy pap exorcistához küldte õt, aki megvizsgálta és még további vizsgálatokra küldte egy orvoshoz: Gallagher-hez, aki képzett pszichiáter. Véleménye szerint "Julia" megszállottsága nagyon meggyõzõ. Nagyon sokat van transz állapotban, ahol megbizonyosodik a vallástól való eltávolodottsága és az okkult erõk hatalma. Sokszor pszichikai képességet is mutatott, mikor a polcairól a tárgyak leestek. Egyszer még meg is mondta, hogy az egyik papnak a rokona rákos, akit soha nem is ismert. Ezek mellett mindent tudott másokról. Például tudta, hogy a papok éppen milyen ruhát viselnek, vagy le tudta írni a személyiségüket. A transz állapotai nem egy elmében betegebb személyé voltak, hanem attól eltérõbbek. Az obszcén viselkedései, gúnyos megjegyzései, kiáltozásai szokatlan jelenségnek nyilvánultak. Olyanokat mondott, mint például: ,,Te idióta!" ,,Õ a miénk!" ,,Hagyd, te félkegyelmû pap!".
Hangja "Julia"-nak valamikor magas, valamikor pedig férfi hangon szólalt meg. Mikor a transz állapotból kiment, akkor semmi sem jutott az eszébe azokból, amiket mondott, vagy ahogy viselkedett. A nõ ügyén számtalan laikus, pap, orvos, mentális betegség szakértõ, apáca vett részt. Sokszor az összegyûlések alatt más hangon szólalt meg, illetve az ott lezajló beszélgetést és a telefonvonalt is képes volt megszakítani. Kérésére ördögûzést hajtottak végre rajta. A szoba, ahol végre hajtották rajta, egészen hideg volt a nyár ellenére. Mégis a papok izzadni kezdtek, furcsa zajokat hallottak a rituálé alatt. A nõ az exorcizmus alatt hörgõ, illetve állati szerû hangokat kezdett kiadni, amire más emberek nem képesek. A hangok támadó jellegûek, istenkáromlóak, sértõ megjegyzések voltak. Volt egy pont, ahol idegen nyelveken kezdett el beszélni, olyanokon, amiket soha nem is hallott. Apácáknak, szerzeteseknek kellett õt lefogni és még így is alig bírtak az erejével. Harminc percig még lebegett is.
A nõ képes volt megkülönböztetni a szentelt vizet a sima vízzel. Mikor sima vizet csöpögtettek rá, nem kiáltozott, de ha szentelt vizet, akkor óriási fájdalmakat élt át. "Julia" esete nagyon furcsa volt. Sok mindent tudott: belelátott mások gondolataiba, istenkáromló illetve sértõ megjegyzéseket tett, nyelveken szólt, rejtett tudással rendelkezett, rendellenes fizikai erõvel rendelkezett, írtózott az áldott tárgyaktól illetve képes volt levitálni...stb!
Az ördögûzések segítõkészek voltak, bár nem oldja fel a kérdést a birtoklással kapcsolatban, ami érintette a nõt!