Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Megszállott nő: Anna Ecklund

 Anna Ecklund  

 +18

 

 

 

 

 

Anna története nem egy hétköznapi eset. Ördögűzéséről számtalan könyv jelent meg már. Több enciklopédia is foglalkozott az esetével. Története kimondottan hasonlít Annaliese M.-hez.
Anna Ecklund-ban számtalan nagy erejű démon lakozott és azokon kívűl is még volt egyéb kisebb démon is. 1882-ben született és már 14 éves korában megmutatkoztak rajta a tünetek: írtózás a szentelt tárgyaktól, szentképektől, feszülettől. Nagyon nehezére esett belépni a templomba, és kényszerítetten érdeklődött a nemi aktusok iránt. Sok ember tulajdonította ezt annak a ténynek, hogy az apja, Jacob, vérfertőző kapcsolatban volt a lánnyal, és ez hagyott mély lenyomatot rajta! Bár ezt az iszonyatos állítást nem tudták bebizonyítani. Mire 26 éves lett, akkora már teljesen megmutatkozott rajta minden megszállottságra utaló tünet. A sokkoló dolog mégis az volt, hogy 1912-ben egy pap sikeresen befejezett rajta egy exorcizmust. De ez meghiúsult, mihelyst apja, Jacob és nagynénje, Mina szitkozódni kezdett Anna Ecklund-ra. Mindketten gyakorlott boszorkányok voltak és megátkozták azokat az ételeket, amiket a lánynak adtak. Az Ördögöt hívták segítségül, hogy Anna többet szenvedjen, még annál is, amit elviselt. Tudták, hogy az Írás szerint a démon, aki kimegy egy testből az hétszer nagyobb erővel fog visszatérni! Erejük pedig sokkal erősebb lesz!
Anna 1928-ban újabb segítséget kért az Egyháztól. Ennek hatására megállapodás született arról, hogy Anna Ecklund-ot kolostorba kell vinni, mert nincs biztonságban egyáltalán. Az ott tartózkodó apácák megpróbálták az étellel ugyanazt tenni, mint a szülei, csak ezúttal ők megáldották az ételt és nem megátkozták! Attól a naptól kezdve minden nap megáldották az ételt, amit Anna Ecklund-nak adtak és erre válaszul a lány nem evett! Idegenkedett az áldott ételtől, írtózott a szentelt tárgyaktól, valamint sziszegett.
A nő vizsgálata során a következő démonokat említette: Lucifer, Beelzebub, Júdás, Jacob, Mina. Ezeken kívűl pedig rengeteg más démon is.
Júdást sikerült felfedni. Ő volt az, aki öngyilkosságra akarta rávenni a nőt. Jacob, az apja volt a következő, ki állítólag a halála után a Pokolba jutott, és életében megátkozta lányát, hogy piszkítsák be a démonok. Nem tudni pontosan, de sokak szerint folytatni akarta lánya háborítását. Mina pedig Jacob szeretője volt, aki életében négy gyermeket ölt meg. Ezt az állítást nem nagyon lehetett alátámasztani, sem azt, hogy számtalan abortuszon is átesett!
Anna rengeteget ordítozott, és számtalan apácának kellett lefogni, de még ők sem bírtak meg az erejével. Ez mellett sokat levitált. Mikor aludt, teljesen más hangon kezdett el beszélni és akadt olyan is, hogy csukva volt a szája mégis hang jött ki a torkából. Naponta nem evett, mégis sokat hányt olyan szilárd anyagokat, amiket ember nem igazán szokott, vagy egyáltalán nem. A feje bizonyos időközönként kissé megdagadt és testén oktalanul puffadás jelentkezett. Rejtett tudással rendelkezett, sok nyelven beszélt, amiket nem ismert. Akadtak embertelen és elviselhetetlen szagok. Sokszor jelentek meg a szobájában, ahol tartózkodott szúnyogok, amik amilyen hamar feltűntek, olyan hamar tűntek el. Hogy elrémíssze a papokat az exorcizmustól, egyszer azt jósolta, hogy végzetes autóbalesete lesz annak a papnak, aki végre akarja hajtani rajta az ördögűzést.
A lányon újjab exorcizmust hajtottak végre, amely 23 napos volt! A papnak, kiről jósolt, nem lett semmi baja. Az űzés utolsó harminc percében állította, hogy látta látomásban a szoba sarkában Lucifert és Beelzebub-ot, ki teljes haragban állt ott és a szoba teljesen lángokban égett!
Miután a 23 napos ördögűzésnek vége lett, egy lelkész kijelentette, hogy Anna testét a démonok teljesen elhagyták és újra szabad lett!