Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Bloody Mary legendája

Bloody Mary legendája

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloody Mary tulajdonképpen egy folklór legenda, melyben az emberek lelket idéztek, hogy felfedjék a jövőt. Azt állították az emberek, hogy Bloody M. megjelenik a tükörben, ha többször mondják ki ott a nevét. A történelmi változások alapján lehetett a jelenés jóindulatú, de rosszindulatú is. Többek közt Bloody Mary-t tizenévesek idézték meg kíváncsiság, játék miatt ( Igazság, vagy mersz !)


Történelem szerint a rituálé ösztönözte ( főleg a nőket), hogy menjen fel a lépcsőn a korom sötétben, miközben gyertyát tart a kezében és álljon a tükör elé.

Ahogy néztek a tükörbe mélyen, azt hitték, hogy látni fogják a leendő férjük arcát. Volt azonban egy esély, hogyha koponyát lát, akkor a leendő férje a házasság előtt meghal.

A modern rituálé gúnyosan hozza fel Bloody Mary-t és kisbabájára utal. Bloody Mary életét sok elmetélés, hamis terhesség jellemezte.

Bloody Mary állítólag holttestként jelenik meg, valamikor még véresen is. Megjelenhet: holttestként, boszorkányként, szellemként.
A kísértet a rituálén résztvevőket megfojtja, megöli megátkozza, ellopja a testüket vagy a lelküket. A résztvevőknek pedig el kell viselniük a sikítását.