Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Kísértet legenda-1

 Kísértet legenda: Kentucky 

 

Miután Orrion megölte sógorát szöksében volt Kentucky-ban az igazságszolgáltatás elől. Elszökött a megyei börtönből, ahol a pert várta. Egy vasrúddal a börtönőrt megtámadta és elvette kulcsait. A városban azonnal egy erdőbe rohant, ahol már régebben is járt, de azt tapasztalta, hogy sokkal vadabb lett. Szokatlanná vált azonban neki, hogy az égen nem voltak csillagok, s még a holdat sem látta. Az erdő egy elhagyatott úthoz vezetett, ahol megpillantott egy dermedten álló emberalakot a homályban. Az alak felemelte kezét és felé mutatott, de Orrion értette a célzást, hogy menjen el. Mikor kissé fényesebb helyre sétált, megpillantotta a börtönőrt, kinek fején látható volt a vasrúd nyoma. Végül a börtönőr a városba vitte őt, ahol csupán gyerekek és nők sétáltak az úton. A börtön főbejáratánál a vasajtó gombjára akarta tenni kezét, hogy kinyissa, de az furcsa módon magától nyílott ki. Akkor még látta a fegyveres börtönőrt, azonban mikor belépett és hátranézett már senki nem volt ott....!


Kísértet legenda: Springfield 

 

 

 

 

Az 1800-as években Springfield-ben építettek egy házat, mely luxuslakásoknak adott otthont. Miller álma egy üzlet volt ott. Az év elején egy virágos üzeletet alakított ki, mi üvegházzá fejlődött rengeteg vásárlóval.
A luxus ház is bővült kandallókkal, verendákkal.
1994-ben a házat teljesen felújították és átalakították. Minden kis szobába tettek fürdő részt, dupla jacuzzit, tágas verandát. Ám egy helyi legenda szerint Miller annyira szerette azt a helyet, hogy soha nem akarta elhagyni. A vandégek olyan történetekkel kezdtek előállni, mint: egy látszólag kedves hangot hallanak a semmiből, kísérteties alakot látnak a folyosón. Bár más esetben arról is beszámoltak, hogy egy polc tele lett pakolva könyvvel, valamint a szoba közepén is találtak könyveket, pedig senki nem vihette be, illetve tehette oda. Ezen kívűl pedig részesei lehettek annak, hogy valaki a tapétát leszedi , s másnak újra kellett tapétázni.

A leggyakoribb esetek még így is a liftben történtek, ahol a gombokat valami láthatatlan nyomja meg és indul el az, nem megfelelő irányba.
Minden esetre Miller barátságos kísértetnek bizonyult.