Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Kegyetlen bűn és hazugság!

Mit jelent ez pontosan:Inkubus,Sukkubus?
(felnõtteknek+18!!)
(kegyetlen bûn, hazugság)

 

 

 

Bizonyára felmerül az a kérdés, hogy kivételesen miért írok ilyen témába?
Nagyon sok ember manapság belemerült abba a nézetbe, hogy külseje miatt senkinek nem tetszik, így kedve szerint megidéz egy démont és azzal próbál "együtt lenni"! Itt az a gond, hogy elfelejti, hogy Isten úgy szereti ahogy van. Nem a külsõ alapján fog a testi halál után az adott helyre kerülni. Csak az  a hiba merült fel itt, hogy rengetegen a külsõ felé fordulnak és a belsõt elhanyagolják. Pedig az utolsóba kellene nagy hangsúlyt fektetni, hiszen mindenki úgy megfelelõ kinézetre, ahogy van!
A másik dolog, hogy nagyon sok keresztény elhagyja Istent és belemerítkezik.... ebbe...! Ezzel a felmerült témával pedig egyben tisztázni si fogom, hogy mekkora hazugok a démonok!


A kereszténység elutasítja azokat az embereket, kik ezek után vágyakoznak!


Keresztény démonológiában és teológiában a démonok szexualitásának a dolga nem tiszta. Ennek ellenére Lilith története valódi!
Ez az angyalok általános nézete szintén, hogy kiket tekintenek nem nélkülinek és kiket igen. Azonban vannak jelentések arról, hogy néhány démon együttlétben állt néhány földi nõvel.
Gregory Nyssa (4. század),Ludovico Maria Sinistrari (17. század) hittek a nõi, illetve férfi démonokban, valamint abban, hogy némely démon nõi és férfi tulajdonsággal is rendelkezik egyaránt.
Plutarch (1. és 2. század), Aquinói Tamás (13. század), Nicholas Remy (16. század), és Henri Boguet (16. és 17. század) egyet értettek azzal, hogy a démonok nem tudnak szeretni, nincsenek vágyaik illetve jó érzéseik és egyben féltékenységük sincs, mivel az a szeretet következménye.Ambrogio de Vignati egyetértett velük.
Heinrich Kramer és Jacob Sprenger (15. század) a Malleus Maleficarum szerzõi, átvettek egy közbensõ pozíciót. A könyvük szerint a démonok nem éreztek szerelmet a varázslók vagy a boszorkányok iránt. Ezek csupán csak az ördögi megállapodás részeihez tartoztak, hogy tiszteljék õket azáltal, hogy megalázzák magukat, miközben átengedik magukat a démonoknak. A démonok ekkor inkubus (incubi) és sukkubus (succubae) néven váltak ismertté, kik együttlétre voltak képesek a nõkkel és férfiakkal.
Auvergne, kigondolta az ötletet, hogy a démonok hosszú és szép nõi haj által éreztek egy különös és morbid vonzalmat. Így a késõbbiekben a keresztény nõknek követniük kellett azt a használatot, hogy befedjék a fejüket pont azért, hogy ne keltsen izgalmat. Taulernél volt a vélemény, hogy a démonok buják voltak, és így azt akarták, hogy az együttlét emberekkel erõsítse õket. Plutarch azt írta, hogy a démonok nem érezhetnének vágyat. Remy is úgy vélte, hogy nem érezhetnek vágyat, mert nekik erre semmi szükségük nincs. Ez csak csupa bûnre csábítás, hogy az ember vétkes legyen!
Boguet állította, hogy a démonoknak nincsenek szükségeik utódra így nem alakul ki náluk vágy. A démonok azonban el tudták érni, hogy az embereknek a képzeleteiben lejátszódjon az az eset, miszerint együttlét alakul ki! Vignati egyetértett Boguettal azzal, hogy a mondás, hogy az együttlétes kapcsolatok a démonokkal képzeletbeliek voltak, egy merõ hallucinációk. Johann Meyfarth szintén egyetértett ezzel.
Pierre de Rostegny támogatta az ötletet, hogy a Sátán azt szerette volna ezzel, hogy a házas emberek házasságtörtést, paráznaságot kövessenek el ezzel és bûnt alakítsanak ki!

Ezekbõl kifolyólag is látszik, hogy mire nem képesek a démonok. Ami fontos, hogy nincsenek érzéseik, vágyaik, nincsen szeretet bennük Kizárólag gyûlölet, irigység, harag.... s az ember bûnre csábítása a céljuk! A démonok soha nem mondanak igazat, csak hazudnak!
Senki ne kövesse ezt a módot, mert bûnhöz vezet. Nagyon óvatosnak kell lenni. Mindenkinek meg kell elégednie magával...!