Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Istennel, vagy ellene?

Istennel, vagy ellene? 

 

 

 

 

 

 

Az ember manapság rengeteget szenved és nehéz kitartania hite mellett. Azonban az élet nem könnyû és nem is lesz az, így el kell dönteni, hogy ki hova áll bármennyire is nehéz. Ha ennyire könnyen elhagyja valaki Istent, a nehézségek árán, akkor azok, kik hitükért haltak meg.... hányszor hagyhatták volna el? Gondolok itt a keresztényüldözések idején. Semmi nem könnyû. Azok a keresztények, kik meghaltak... könnyen feladhatták volna a hitüket, de nem tették. Eldöntötték, hogy ki mellé állnak és végig csinálták az utat.El kell dönteni: A Jó, vagy a Rossz oldal kell?! Nem lehet egyszerre két helyen lenni!!!
Istennek a Gonosz felett gyõzelme van!
Ha mellette akar valaki állni, akkor tilos:
-Soha nem szabad csalót imádni, vagy a Sátánt. Számolni kell azzal, hogy a Sátán hazudik és célja, hogy elragadja az ember lelkét mindenféle jónak tûnõ tettel!
- Tilos az okkultizmus minden formája.
- A "vadállat" pecsétjét hordani tilos.
A csata tombol Isten és a Sátán között. Isten a fény felé akarja vezetni az embert, míg a Sátán el akarja azt ragadni és aljas hazugságok révén is a sötétség felé vinni! A Rossz minden lehetséges utat megpróbál, hogy saját maga felé irányítsa az embereket (hazugság, megtévesztés....stb.)! A Sátán minden formában megpróbálja elragadni az embereket és vezetni maga felé: függetlenség Istentõl, démonok iránti engedelmesség, a bûn imádása, démonok tisztelete...stb. Ezeketõl azonban óvakodni kell!
A bûn nagyon sokszor lángra lobban olthatatlan módban. Ez tönkreteszi a kapcsolatokat az emberek között és a Sátán képét formálja. Összetör minden reményt.
Ezért az embernek nagyon résen kell lenni, meg kell válogatnia szavait és oda kell figyelnie minden egyes léptére. El kell taszítania magától a nem törõdömséget, gõgöt, irigységet, büszkeséget, bujaságot, rossz vágyat, rossz indulatot...stb.! Ehhez segítenek az imák, amiket nem csak feltétlen elalvás elõtt kell megtenni,  mint általában szokták, hanem bármikor.

Isten szereti az embert:

 
,,A szeretet nagyon türelmes és kedves, soha nem féltékeny vagy irigy, nem kérkedõ vagy büszke, nem gõgös, vagy önzõ, vagy durva."

Isten szereti az embereket. Minden engedetlenség, gyengeség, önzés ellenére is képes szeretni. Nem utasítja el azt a személyt, ki megbánta bûnét és vissza akar a jó útra térni. Egyszülött Fiát küldte és Õ az, ki a fény felé akar vinni.Glitter Photos