Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Szeretetről!

 A szeretetről!!
 

 

 

 

 

 

 

 

A szeretet a leghatalmasabb dologgal bír a Földön. A szeretet az emberrel született dolog az Úr által. Hisz Õ általa van szeretet.
Ez nagyon sokszor egy élénk érzelembeli állapot. Speciális tette a jóindulat és a felebaráti szeretet. Ebben az érzelemben minden jóra kell törekedni és becsületességre, tisztességre. Fontos, hogy kölcsönösség álljon fent benne, ahogyan az ember és Isten szeretete között is. Az indítéka: kedvesség és jóság, mind a hit által adatik meg egy személynek. Ehhez ragaszkodni kell és nem egy forrásból merített dologként, jutalomként kell kezelni, vagy segítségként, hanem, mint a boldogság újtaként. Nagyon sok ember nem veszi észre az Úr szeretetét, pedig Õ mindenkit szeret. Egy kicsi nyitott szemmel, az életbeli történtek végiggondolásával fel lehet fedezni a hatalmas erejét ebben. Minden rossz és jó dolgot átgondolva meg lehet találni a tettét az emberen.
A szeretet tulajdonképpen tekinthetõ Isten természetfeletti ajándékának. Az emberek a boldogság érdekében nagyon hasznos tetteket szoktak végre hajtani. A bûn mellett van nagy szerepe a Krisztus általi megváltásnak. A Mennyországba jutáshoz csakis általa létezik megváltás.

 

 

 

Glitter Photos

 

 

 

Ha a nehézségeket, gondokat alázattal és türelemmel legyőzzük, abból erős és élet fakad számunkra! Ez nagyon fontos miszétrium. Soha nem az a fontos, ami mögöttünk van, hanem ami előttünk áll. Ezért is nagyon fontos, hogy az embere megismerje Istent, mert tulajdonképpen az Ő képére kellene formálódni és nem a Sátánéra. Minél többet értünk meg és látunk az Ő vonásaiból, annál könnyebb megélni a saját életünket. Isten nem aludt el és nem kell Őt felébreszteni! Él és szeret mindenkit, szeretné formálni az embert, alakítani! Bízni kell benne és meg kell ismerni nagy tetteit, amit végre hajt! Nagyon sokszor lehajol hozzánk, hogy vezessen minket. A mindenható Isten alkotott mindannyiónkat. Pontosan ez a lényege! Az embernek kell, hogy legyen öntudata, bátorsága, hite, hogy azt mondhassa: ,,Igen, én az Úr alkotása vagyok, remekműve és csodája.".
Egyenes derékkal kellene élni az életet. Ő nem kér tőlünk olyat, amibe ne lelnénk örömünk. Ha Isten kér tőlünk valamit és egy bizonyos útra szán (pl.pap, lelkész,orvos...stb), akkor biztos, hogy ez a megfelelő út, az önmegvalósítás, illetve boldogság útja! Isten ezzel nem csak hív, hanem alkalmassá is tesz az útra.
Ha nem szerette volna Isten az embert, akkor nem teremtette volna meg! Azért teremtette a világot, mert szeret mindenkit és azt szeretné, ha az ember boldog lenne.

 

 

 

Glitter Photos