Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Tapasztalat a rosszról-Démoni hang

Tapasztalat a rosszról-Démoni hang

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A szöveget idézem:

,,Én 1963-ban Mississippiben születtem egy fiúkkal tele házban, ahol én voltam az egyetlen lány. Mi egy nagyon jó és vallásos család voltunk. mindig részt vettünk az egyházi életben hûségesen. A testvéreim túlaágosan feledékenyek voltam és sokszor, amit tettek, azt hittem rá, hogy bûn, pedig nem volt az. Ekkor 11 éves voltam. Azonnal megkezdtem egy Jézussal való csodálatos kapcsolatot. Azonban ez megszakadt. Az otthonunkat válással rázták meg, s ekkor a vallás unalmas lett számomra. Ekkor összetört bennem minden. 21 éves koromra egy rendetlen nõ lettem. Ittam, buliztam, cigiztem. Az mellett, hogy elváltak a szülõk, 19 éves koromban hangokat kezdtem hallani. A szeretett nagyanyám sok idõt töltött az állam elmegyógyintézetében, és skizofréniával diagnosztizáltak, amikor egy fiatal anya volt. Egy kedves, édes nõ volt és nagyon szerettem õt, de hangokat hallott. És most én kezdtem hangokat hallani. Édesanyám és a barátai közül néhányan elkezdtek értem imádkozni – hevesen, hûségesen. A szobámban letérdeltem, megvallottam bûnömet és az egész életemet Krisztusra bíztam. Az egyik pillanatban a lelkemet bûnnel feketítették be és a következõ ez olyan fehér volt, mint hó! A rabszolgája lettem a bûnnek és most pont abból szabadultam meg. Nagyszerû érzés volt! Egy héten lehetõségem nyílt arra, hogy azokkal a hangokkal foglalkozzak, melyek két éven át zaklatnak, de nem törõdtem velük. Most már tisztán értettem, hogy mit mondtak a hangok a feemben:,,én nem voltam jó, nem vagyok szeretet, csak sokkal, sokkal rosszabb!".
Ekkor eszembe jutott Jézus és az, hogy õ hogyan foglalkozott a démonokkal a Földön. Ûzte õket és nem félt tõlük.  Ekkor megszólaltam a démonnak:,,Annyira neked sincsen jogod hozzám. Jézusé vagyok. Kifelé innen!".
Ekkor éreztem, hogy a démonok  világban vannak és nem bennem, és, hogy a szívem Jézusé. 21 év múlva sem tért vissza a démon!
Összeházasodtam egy keresztény férfival, Gerry-vel. Mindig jártunk templomba, hogy halljuk Isten igéjét."