Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Furcsa élmények!

Furcsa élmények!    +18!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem olyan régen nagyon felkeltette az érdeklõdésem egy álom, mi egy valódi látomásnak is felfogható és nagyon elgondolkodtató. Úgy határoztam, hogy leírom a hölgy tapasztalatát, kivel sikeresen felvettem a kapcsolatot ennek kapcsán.
Ha sikerül, akkor még további tapasztalatokat is meg fogok itt osztani!

 

 

 

 

Majoros Boglárka furcsa álma a Pokollal kapcsolatban:
,,Éjjel elaludtam,de nem álmodtam semmit, hanem hajnali 4-kor ébresztett az óra és felébredtem, de valami visszahúzott, majd újra elaludtam. Azt álmodtam,hogy egy sziklás, köves helyen embereket ütnek, felnyársalnak, üvegszilánkokat állítanak beléjük.... stb. Csak néztem, ahogy kiabálnak, ordítanak és az életükért könyörögnek. Amikor nagy nehezen felkeltem meg sem mertem mozdulni, amíg nem virradt meg. Aznap nem is mentem sehova, mert egyszerûen nem volt erõm,és csak az álom járt az eszembe!"

 

Glitter Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A napokban olvastam egy olyan álmot, ami már mással, sõt jó magammal is megtörtént. Én, bevallom kutyával és nem farkassal álmodtam, de az esetek lényege, hogy az állat mindig támad és színesek a szemei, tehát démon. Én leszedtem a támadót álmomban a családtagomról, majd magamról, és többet nem jött vissza. Késõbb, számoltak be nekem ismerõsök is ugyanezzel kapcsolatban,  azt javasoltam nekik, hogy legyenek erõsek, támadjanak vissza, védjék ki és önmagukat is védjék meg. Megfogadták a tanácsom, visszatámadtak, s nekik sem jött vissza az álom.

 

 

 

 

 


P. Ádám furcsa álma vörös szemû farkassal:
,,Ott kezdõdik, hogy összedõl a kutyám ketrece, majd vissza lesz építve, csak a macskám elkezd szaladni. Futok vele, hátra nézek, és látok egy fekete farkast. Felmászok a kapura, csak a macska belém akadt, így nem tud elfutni, aztán el is kapja. Aztán az ismerõseimmel vagyok valahol és van egy nõ (akinek majd leszedik a farkasok a kezét), de ez a nõ nagyon érdekes, mert akárhányszor álmodom, nem változik soha. Egy bárban dolgozik, mint pultos, és a bárban megy egy zene. Mindig egy sor ismétlõdik: ,,If you dance and love with me." Majd megint valahol máshol találom magam. Egy úton biciklivel találkozok egy öregasszonnyal, akitõl megkérdezem, merre kell menni, de nem hallom mit mond.
És a végjáték: Hazaérek, mindenkivel végeznek a farkasok, csak egy ismerõsöm marad. Fogok egy kést, és kimegyünk, majd azzal ér véget, hogy ráugrik az ismerõsömre egy furcsa színû farkas, majd rám is. Fekete színû, vörös szemû. Röviden ennyi a történet, de a fekete színû, vörös szemû farkas minden jelenetben feltûnik."