Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Fekete szemű gyerekek legendája

Fekete szemű gyerekek
(Black Eyed Kids) 

 

 

 

 

 


A fekete szemű gyerekekről szóló történetek 1988-ban kezdtek megjelenni, mikor egy újságíró Brian Bethel jelentést írt arról, hogy találkozott két szokatlanul magabiztos és beszédes gyerekkel, akik megpróbálták őt rávenni arra, hogy vigye el őket egy körre a kocsijával. Brian elmondta, hogy majdnem kinyitotta nekik a kocsi ajtót, azonban észrevette, hogy a szemük korom fekete. Brian azt is hozzáfűzte, hogy amint a gyerek észrevette, hogy gyanúsat látott nagyon mérges lett, de ő kitartó volt és gyorsan elhajtott onnan. Szerinte ezek a gyerekek használnak valamiféle agykontroll módszert mivel rá tudják venni a másikat a kocsi ajtó kinyitására.
Azonban nagyon sokan kihasználják ezt a legendát és gúnyolódnak vele, bár észrevehető, mi az igazság.
Az esetek 70%-a állítja ugyanazt. A gyerekek furcsán viselkednek, fekete a szeműk és furcsa érzés keríti hatalmába azt, aki látja őket.  Az összes eset a kérésről számol be, ami ürügy arra, hogy beengedjék őket a házba, vagy kocsiba. Ilyen példádul: ,,Haza kell jutnom anyához!".
Ezeknek a gyerekeknek a bőre sápadt, mintha már nem is élnének. A szemük fekete és nincs benne más szín. Akik jelentettek találkozást velük azok úgy érezték, hogy ők természetfeletti erővel bírnak és agykontrollal.  De nincs az okokra magyarázat!
Általában elhagyatott, vagy egy elhagyatotthoz közel lévő területen jelennek meg. Néha beszámoltak arról, hogy a küszöbnél beszélgetnek, vagy egyedül állnak. Szokatlanul magabiztos és félénk gyerekeknek tűnnek, akik kerülik a tekintetet és ezzel elrejtik szemüket. A beszédjük azonban a korukat jóval meghaladja!
Gyakran a beszéd és stílus felnőtties minta, vagy előfordul az is, hogy felnőtt hanggal rendelkeznek korukhoz képest. Általában ezekkel (utóbbi) próbálják meg a kiszemelt személyt arra rávenni, hogy példádul engedje be a házába, mert használni szeretné a telefont, vagy veszélyben van és telefonálni akar.
Néha előfordul, hogy az ablaknál állnak és nézik az adott személyt.
Gyakran az emberek kezdik elfogadni a kérésüket, de a gyerekek beszédje egyre zavartabb lesz. Mikor kiderül a szemük színe, dühösek lesznek és kitartóan kezdenek követelőzni. Az emberek többsége úgy véli, agykontrollt használnak a követeléseik teljesítése érdekében.
Az emberek próbálják őket megmagyarázni és az okukat. Egyesek szerint meggyilkolt gyerekek szellemei , de mások szerint a rosszakarat és halál hírnökei. A legendák hangsúlyozzák, hogy a gyerekeket be kell engedni a házba, vagy autóba. Ezek néhány vámpírlegendához hasonlítanak.
Mindezek ellenére  még nem hangsúlyozták azt, hogy mi történik akkor, ha valaki beengedi őket, de feltételezik azoknak a személyeknek a halálát, kik eleget tesznek a kérésüknek!


Fekete szemű gyermekek Kansas-ban:

Egy decemberi délután Katie a munkából ment haza éppen és a jobb oldali kereszteződésnél valaki szemben állt vele az utcán és sejtette, hogy nincs rendben körülötte semmi.
 ,,Észrevettem, hogy két fiú áll az utcán. Az egyik magasabb volt, sötét hajú, de a másikat a motorháztető miatt nem láttam."
A tinédzserek 15-16 évesek lehettek és úgy tűnt, hogy őket várják. Katie bátorságot vett magán és elindult a háza felé. Hónapok óta figyelték őt, de még sosem merészkedtek ilyen közel a házához, mint akkor.
,,Én már láttam őket korábban az udvaron, de mindig a helyükön maradtak. Már láttam őket este is állni az utcán, mikor kimentem elszívni egy cigarettát.".
A gyerekek nagyon nyugtalanok lettek, ahogy látták, miként vesz bátorságot magán a nő. A lány megállt és megkérdezte, minek voltak a házánál.
,,Azt mondták nekem, hogy használniuk kell a telefont, és hogy a szomszédok nem engedték be őket. Ez a pillanat volt az, mikor észrevettem a szemüket. Szénfekete volt."
A gyerekeken félelem uralkodott el és Katie azt mondta, nincs a házánál telefon, majd a bejárathoz indult és az ajtónál volt, mikor a fiú megszólalt neki. ,,Megkérdezte, hogy kaphat-e egy pohár vizet. Megfordultam, hogy megnézzem újra, hátha az agyam játszott velem, de nem. A szeme koromsötét volt, mint az első alkalommal." A bőrük sápadt volt és a beszédjük nem volt tele érzelmekkel.
Katie otthagyta őket. ,,Nem akartam hagyni őket, de éreztem, hogy a gonosz jelen van. Akkor egy fiú mondott valamit, ami teljes terrorrá változtatta a félelmét."
Az egyik kapucnis azt mondta Katie-nek, hogy nem mehetnek be a házba a beleegyezés nélkül. ,,Kinyitottam az ajtómat és be akartak jönni, de ennél a pontnál bezártam."
Mikor bement a házba az üvegen keresztül az egyik fiú nézte őt és így szólt:,,Csak engedjen be minket kisasszony. Mi nem vagyunk veszélyesek. Nincs semmink, amivel bántani tudnánk."
Katie ekkor minden ajtót és ablakot ellenőrzött, hogy be van-e zárva és sehogysem tudnak bemenni a házba.
Amikor Katie barátja egy kis idő múlva hazaérkezett a tinédzserek még mindig az ablaknál figyelték őt. A barátja is látta őket, bár nem vette észre a fekete szemüket, de adtak neki egy furcsa érzést. A lány később megkérdezte a szomszédokat, hogy tényleg be akartak-e menni a telefon használata miatt. A szomszédok látták a fiúkat a nő házánál, de soha nem beszéltek velük!
Ezeknek ellenére Katie még néha látja őket, de már nem közelednek úgy a házához, mint eddig!