Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Kísértet Lauránál-Poltergeist eset

Kísértet Lauránál-Poltergeist eset 

 

 

 

 

 

 

A poltergeist esetek általában fiatal lányokkal szoktak történni. Trauma által. Ez a belső feszültség kivetülése.
Egy fiatal lány, Laura B. szorongásban szenvedett alkoholista apja miatt. Nem meglepő tehát, hogy félt esténként otthon az alagsorukban, ami a szülei hálószobája volt.
,,A hátborzongató érzés az alagsorban folyamatosan nőtt"-mondta Laura.
Mindig negatív érzés fogta el abban a szobában. Ez nem volt paranormáis, hanem egy teljesen normális érzés, mivel szülei el is váltak. Ez eljutott odáig, hogy Laura kezdte irányítani a saját félelmeit és ez kivetítődött.
,,Vettem egy TV-t a földszintre a szobámba, de mindig a másik irányban tudtam csak elaludni." - mondta Laura, mikor a jelenségek kezdődtek.
,,Ha körülnéztem a szobámban, mindig láttam egy piros gömböt, ami keresztülmegy a szobámon. Néztem, ahogy a szobámból átmegy a másik szobába. Miután megnéztem utána a TV-t, láttam egy zöld négyzetes villogást a képernyőn."
Ha ez egyszer történt volna csak meg, akkor hallucinációként fogta volna fel az élményt.

Egy évvel azután, hogy szülei elváltak, Laura befejezte a tanévet és úgy határozott, hogy ezt megünnepli a barátaival. Ők a nappaliban aludtak azzal az ürüggyel, hogy a hálószoba kicsi volt.
Az egyik lánynak szándékában állt, hogy Laura szobájában legyen. Ekkor Laurának volt egy látomása: ,,Fekete szmog-szerű undorító dolog szivárgott ki az ajtómon lévő repedésből a folyosóra.Ez volt az egyik legundorítóbbnak tűnő dolog, amit valaha láttam."
Laura azonban megkérdezte az egyik barátját erről, kit érdekeltek a paranormális dolgok. Arra kérte, vizsgálja meg a hálószobáját. Ő bement és egy idő múlva sápadt arccal jött ki onnan. ,,Bármi legyen is a szobámban, az a leggonoszabb dolog, amivel valaha találkoztam. Ez nem emberi."
Hogy tárgyilagosak legyünk, nem tudni, hogy Laura barátja megfelelően értett-e ezekhez a dolgokhoz, talán ugyanazt a negativitást érezhette, mint Laura.
A lány úgy gondolta, hogy ez egy fordulópont.
,,Miután megvizsgálta a szobámat, olyan volt, mintha pokol szabadult volna el. A negatív érzés a szobámban átterjedt az egész házra. Már nem éreztem biztonságosnak magamat a házamban."

Egy nyáron Laura és barátja egyedül voltak a házban. ,,Bár nyár volt, de az egész házban hideget éreztem. Úgy tűnt, hogy ez a gonosz érzés egyre jobban közeledik felénk. Fáztunk és úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy kis levest. Ahogy a konyhában voltunk, hallottunk egy kaparászó zajt a mikróból. Mikor kinyitottuk az ajtaját, a zajok megszűntek. Nem találtuk meg a forrást, úgyhogy bezártuk az ajtaját.... a kaparászás újra elkezdődött."

Laura kutyája is kezdett furcsán viselkedni. Állt egyhelyben, nézett valamit. Laura és egy barátja úgy döntött, hogy készítenek egy felvételt.
,,Ültem a kanapén és hideget éreztem. Éreztem valamit a sarkamnál. Sikítottam és felugrottam. A barátommal kifutottunk a házból"
,,A szobám felé néztem kintről és láttam, hogy egy alak áll az ablakban, pedig a házban senki nem volt. Kijött. Úgy nézett ki, mint aki egy fekete köpenyt húz maga után a füvön. Többször körbejárt, majd eltűnt."

A zavaró tevékenység Lauránál folytatódott, míg egy online, internetes barátja segítségét nem kérte. ,,Azt mondta, hogy neki van két őrző lelke, amit küldene nekem, hogy vigyázzon a sötétségre és fényre. Kétségbe voltam esve, úgyhogy beleegyeztem."
Nem vette komolyan a megoldást, de szemtanúja volt egy olyan jelenségnek, amit a két őrző léleknek tulajdonított.
,,Azon az éjszakán ébren maradtam, miközben egész éjszaka néztem, ahogy a fény három gömbje őrjöngően repül a házam körül. Az egyik egy tintához hasonló fekete színű volt, míg a másik kettő egy fehér kisebb és egy fekete nagyobb. A fehér és fekete golyó üldözni kezdte a tintához hasonló feketét. A fekete és fehér lélek kényszerítették ki a házból és azt hittem, hogy egy ideig minden rendben lesz."

A dolgok nem voltak rendben és Laurát kísértették fenyegető árnyak és tapasztalt furcsa dolgokat különösen rémísztő illúzióban.
,,Egyik éjjel sétáltam haza és láttam egy kutyát, aminek a nyelve kilógott, korom feketék voltak a szemei. Állkapcsa szinte nem is volt. A házamnál egy macskát láttam, aminek normálisak voltak a szemei, de az állkapcs itt sem volt rendben. Ez furcsa és zavaró volt, de szerencsére csak egyszer láttam azt a jelenséget."

A jelenségek később alábbhagytak, de nem szűntek meg.
,,Nem tudom mit higgyek, de mindaz, amit biztosan tudok, hogy van ebben a világban egy igazi Gonosz."