Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Alvási paralízis valamint démonok

Alvási paralízis, valamint démonok


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Történet idézve:
,,Nem vagyok mesemondó, vagy író, de ezt le kell írnom. Mindig is volt részem alvási paralízisben, mikor nem tudtam mozogni és láttam, ahogy valaki vigyorogva néz rám. Egyik nap, mikor lefekvéshez készültem és lekapcsoltam a lámpafényt hirtelen nem tudtam mozogni. Féltem, de nem tudtam megmagyarázni, hogy mit éreztem. Ez 3 óra 15 percig tartott.
Láttam egy öreg hölgyet, aki fehér ruhában volt és vigyorgott rám. A fülembe suttogta:,,Gyere velem." Próbáltam neki ellenállni és próbáltam mozogni, de nem voltam rá képes. Ez a csapda 5-10 percig tarthatott. Amikor szabad lettem, felkapcsoltam a lámpafényt és utána már nem aludtam el.
Másnap elmondtam édesanyámnak a történteket. A testvéreim nem hittek nekem és azt gondolták, hogy õrült vagyok. Másnap este ugyanaz a rutin volt: lekapcsoltam a villanyt és ismét felébredtem 2 óra 55-kor vagy 3 óra 15-kor.
Csak most az öreg hölgyet a szobám sarkában láttam és onnan indult el felém. Felkeltem és gyorsan futottam, hogy felkapcsoljam a villanyt. Amikor felkapcsoltam, nem láttam többé, de féltem, ültem az ágyamon és sírtam. Édesanyám is felkelt, hogy kimenjen a mosdóba, de bejött hozzám, hogy megkérdezze mi a bajom. Elmondtam neki és õ kiment a konyhába, hogy hozzon egy pohár vizet. Azt mondta, hogy ez egy szellem. Kiment a mosdóba, de azt mondta, nem sokára visszajön. Akkor az öreg hölgy újra megjelent a sarokban . Nagyon dühös volt és a poharat az ajtó felé dobta. Ültem végig az ágyamon és remegtem. Anya azt gondolta, hogy valami nagyon rossz dolog történik.
A következõ nap azt mondta, hogy aludjak velük az emeleten, mert látni akarja, hogy fog-e történni valami. Elaludtam és felébredtem 3 óra körül és láttam egy magas árnyékot, valamint egy gyerek árnyékát. Amikor körülnéztem a szobámban, láttam, hogy nem otthon vagyok. A mai napig Pokolnak hívom azt a helyet, ahová vittek engem aznap este. Koromsötét volt és csak az árnyékot láttam valamint azt, ahogy sikoltoznak, és az emberek kegyelemért könyörögnek.
Ez csak rosszabb lett, nem tudtam beszélni. Amikor végül beszélni tudtam, csak sikítani voltam képes anyának. Az anyám hallott engem és szaladt, hogy felkapcsolja a villanyt. Látta az ingemet, ami a mellkasomnál olyan volt, mintha valaki megragadta volna.
A szüleim nem látták, amit én láttam, csak megöleltek és ígérték, hogy minden rendben lesz. Ez volt az a pont, mikor a nõvérem egy munkatársának beszélt errõl, aki médiumnak állította be magát és mondta, hogy tudja mi ez.
Egy órával késõbb a médium hívta a házban lévõ hölgyet, majd közölte, hogy sajnálja, de nem tud segíteni, mert az, ami ott van, sokkal erõsebb.
A rossz dolgok folytatódtak még két és fél hónapon keresztül. A szüleimmel aludtam szintén, de lekapcsolták a lámpát azt remélve, hogy semmi nem fog történni. Aznap este felkeltem 2:40-kor, de imádkoztam. Édesanyám is felkelt 3:00-kor és nyikorgást hallottunk, mintha valaki a szoba felé közeledne. Volt egy nyakláncom kereszttel rajta, amit az ajtó felé tartottam. Anya látott egy árnyékot az ajtónál, ami mozgott. Én csak imádkoztam tovább és nem láttam az árnyékot.
Amikor eltûnt az árnyék visszafeküdtünk. Egy óra múlva három kopogást hallottam. Gyorsan felkeltem és láttam egy fekete alakot, ami csak elsétált mellettem.
Elmentem egy férfihoz, aki voodoo-val foglalkozott. Leültetett egy székre. Kérte a horoszkópom és a születésem dátumát. Körülbelül 5 percen keresztül beszélt velem azután szünetet tartott és azt mondta: ,,Látom, amit látsz."
Azt mondta, hogy lát egy magas, fekete alakot, aki a házban járkál. Ahogy mondta könnyezni kezdtem, mert igaza volt. Azt mondta, hogy mindenhová követ engem.
Neki volt különbözõ jelekkel egy fából készült tányérja, aminek a nyaka körül körbe márványok és két csésze víz mellette. Különbözõ nyelven kezdett el beszélni, majd megragadta a márványokat és rázta õket, majd a fából készült tányérra tette. Akkor vízzel összfröcskölte mindegyik oldalát és feltett nekem olyan személyes kérdéseket, amiket senki nem tudott az életemrõl. Azt mondta, hogy volt két szelleme, akiket hívott, hogy segítsen neki. Azután hoztak be egy nagy fekete könyvet és elmondták nekem, hogy melyik oldalt kell olvasnom. Majd olyan doglokat mondott az életemrõl, melyeket csak én tudtam és a családom. Azt mondta, hogy volt egy testvérem, aki elhunyt. Ez igaz volt. Csak a családom tud az elhunyt testvérünkrõl, mert õ volt az elsõ , aki született, de meghalt.
Ez volt az egyetlen beszélgetés velem, majd tanáccsal látott el. Azt mondta, hogy imádkozzak, változtassak a rossz szokásaimon és legyek egy jobb ember. Mikor mondott egy hosszú imát értem, hazamentem és aludtam.
Ez az egész visszatért. Az árnyékok megrémísztettek. Nem tudtam éjjel aludni. Már nem volt alvásbénulásom, de tudtam, hogy ezek az árnyékok nem fognak eltûnni."