Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Lutz családról

Lutz családról   +18!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Defeo eset után 13 hónappal 1975-ben a Lutz család költözött be az Amityville házba. Egy váratlan esemény után azonban 28 nappal késõbb távoztak a házból.
Miért?

A történet:
A család beköltözése alatt, mikor pakoltak egy katolikus pap ment el hozzájuk, hogy megáldja a házat. Elindult az emeletre, majd abba a szobába ment, ahol korábban Marc és John Defeo volt. Kezdte hinteni a szentelt vizet, amikor egy hang azt mondta neki: ,,Kifelé!" A pap sietve távozott.
A pap nem mondta el a hangot, amit hallott a családnak, de figyelmeztette õket: ,,Ne használja az emeleti szobában a hálószobát, és ne hagyja, hogy bárki aludjon ott!"
Bár baljós gondolatok voltak, de a Lutz család követte a pap szavait. Már az elsõ este beköltöztek és azt állították, hogy valami furcsa érzés fogta el õket abban a házban. Napokon belül a család viselkedése is drasztikusan megváltozott.
George állandóan fázott és minden idejét a kandallónál töltötte. Kathy Lutz lánya minden idejét a hálószobájában töltötte, ahol egy képzeletbeli barátjával játszott. A lány úgy írta le, mint vörös szemû disznó, és Jodie-nak hívták, aki át tudott alakulni nemcsak formára, de idõnként nagyobbnak tûnt, mint a ház. Jodie azt állította neki, hogy õt nem láthatja senki, hacsak nem akarja azt.

Megjelentek rejtélyes szagok különbözõ helyeken a házban. Fekete foltok jelentek meg a kerámia tárgyakon. Rengeteg légy volt a hálószobákban még télen is. George pedig gyakran kelt fel 03:15-kor, ami egybeesett a Defeo idõponttal, valamint gyakran látta, hogy valami lebeg az ágynál.
A család próbálta felvenni a kapcsolatot a katolikus pappal, de azt tapasztalták, hogy akárhányszor hívni akarták, a telefonok nem mûködtek.
Miután nem érték el a papot, a saját kezükbe vették a dolgokat. Egy feszülettel sétáltak a házban a Miatyánkot mondva. Egy kórust hallottak ekkor, akik válaszul, kérve õket ezt mondták: ,,Befejeznéd?!"

Az utolsó este volt számukra a legrosszabb, ugyanis dörömböléseket hallottak, a bútorok mozogtak maguktól és a gyerekek rettegésben tartva érezték magukat.
Ekkor összecsomagoltak és elmentek.

20 nap után, amikor a család elmenekült Ed és Lorraine Warren-t hívták, hogy vizsgálja meg a házat. A Lutz család megtagadta, hogy még egyszer elmenjenek abba a házba, akár a vizsgálat miatt is.
A vizsgálat alatt Ed Warren-t valami a padlóra lökte. Lorraine-t szintén megviselte a démoni jelenlét.
A kutatócsoport készített egy képet, amelyen egy kisfiú szelleme jelent meg és kukucskált a második emeleten. Megállapították még, hogy a korábbi idõkben John K.-nak volt ott földje és kunyhója. Egy fekete mágus volt. Warren úgy vélte, hogy a korábbi idõk történései, a szenvedések, a düh felgyülemlett, mint negatív energia, amely mágnesként vonzotta oda a természetfeletti erõket és démonokat.
Késõbb, nem számoltak be furcsa jelenségekrõl a házban.

 

 

 

Glitter Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saját hozzászólásom:
Nem olyan régen meghallgattam három felvételt, ami állítólag a házban készült. Az, amit meghallgattam: Real EVP From Amityville 3,4,1.
Nagyon sokan nem tudták megállapítani, hogy mi van a felvételen. Én sem, viszont felkeltette a kíváncsiságomat. Így a felvételt meghallgattam én is, programmal lelassítottam, a Hz-t állítgattam, a sercegést és pattogást eltávolítottam és a következõkre jutottam:
A harmadik felvételen, amit mond a démon: ,,Kakukk" (három kettyenés)
A negyedik felvételen: ,,Sakk Matt" (illetve kopogások hallatszanak)
Az elsõ felvételen: ,,Much do?" (lépteket hallani)
Ami mindegyiken hallatszik és lehet emberi: az ajtónyikorgás (ki/be zárás) és az elején a lépt (mintha valaki lépcsõn menne).

 

 Sikerült megtalálnom a Real EVP From Amityville 2-t is. Megnéztem, mint az elõzõeket és a következõre jutottam:

A második felvételen, amit mond a démon: ,,Maron"

 

 

 

(Felhívnám a figyelmet arra ezzel kapcsolatban, hogy ez csak az én saját megállapításom a felvételrõl!!!)