Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Sárga szemek egy árnyékban

 Sárga szemek egy árnyékban


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A történetet idézem:
,,Néhány évvel ezelõtt én és a võlegényem elmentünk egy hozzánk közeli temetõhöz. A võlegényemnél volt egy felvevõ készülék, amin néhány kérdést tett fel ott. A felvételen hallottunk egy hangos ,,Nem" szót illetve egy üvöltés hallatszott még. Ekkor elkezdtünk látni sok dolgot, ami mozgott, valamint egy rettenetes érzés hatalmasodott el rajtunk. Ahogy elhajtottunk az autóval, láttunk egy férfit, aki állt, nézett minket. Amikor hazaértünk, amely egy saroknyira volt, éreztük, hogy követett minket. Az ablakok hirtelen elkezdtek bepárásodni. Megegyeztünk abban a párommal, hogy nem beszélünk errõl és megkértük azt a valamit, hogy álljon le. Egy ideig leállt. Néha a párom megtalálta az EVP felvételt a számítógépén, nem számított, hogy hányszor törölte le, az újra ott volt, valamint elkezdett látni sötét alakokat.
Egy nap azonban egy rossz autóroncsban volt és megsérült a nyaka. Életben maradt, de kellett szerkezet, merevítõ rá. Egy éjjel, amikor az ágyban feküdt, látta ugyanazt a sötét alakot az ágy lábánál. Általában az jellemzõ, hogy csak áll a szobájában és figyeli õt. Azt állította, hogy sárga szeme volt, ami éjjel úgy nézett ki, mintha egy állaté lenne. Azt mondtam neki, hogy viseljen nyakláncot, amin kereszt van. Úgy tûnt, hogy a dolgok rosszabbodtak. Azt mondtam neki, hogy kapcsolja fel a villanyt, de õ azt mondta, hogy nem akar mozogni. Hangot hallott, ami tisztán kivehetõ volt: ,,Lehet, hogy nem szereted azt, amit világosan látsz."
Ezt figyelmeztetésként vette arra, hogy ne kapcsoljon lámpát. Azt állította, hogy elkezdte a tárgyakat mozgatni a szobájába. Fiókokat kinyitni.....stb.
Arra gondoltunk, hogy a félelme teszi erõssé."

 

 

 

 

 

 


Érdekesség:

- ,,Lehet, hogy tudok ebben segíteni. Ez úgy hangzik, mint ugyanaz a dolog, ami gyerekkoromban zaklatott engem. Elõször is meg kell tudni a nevét. Ez rendkívül fontos, hogy ismerd meg az ellenségedet, hogy majd legyõzhesd, mert ez a szellem bizony egy ellenség. A félelembõl táplálkozik és mindent megtesz, hogy megrémísszen. Másodszor pedig imádkozz és bízz Krisztusban. Ez a dolog nem állhat Krisztus jelenlétében. Erõsnek kell lenned, mert meg fog próbálni a párodtól is elszakítani. El kell törnöd a láncot, engedd a szeretetet és bátran mutasd is ki. Ezektõl távoznia kell. Olvasd a zsoltárokat, imádkozz védelemért."