Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Sárga szemű fekete alak

 Sárga szemû fekete alak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A történetet idézem:
,,A történtek elõtt soha nem tapasztaltam semmi furcsát az életemben.
Én és a barátaim úgy döntöttünk, hogy játszunk az Ouija táblával. Mindannyian azt gondoltuk, hogy valamelyikõnk mozgatja. Közönséges üzeneteket kaptunk, majd a planchette egyre gyorsabban kezdett mozogni egészen nagy erõvel. Kérdeztük, hogy mit akar tõlünk. A válasz az volt rá: ,,Halál." Néhány pillanattal késõbb egy üveg összetört. Mi féltünk és csúsztattuk közösen a planchette-t az elköszönéshez, mert egyszerûen nem tudtuk, hogy mit tegyünk.
Aznap éjjel felébredtem 01:00-kor és nem tudtam mozogni. Nem tudtam mozgatni az ujjaimat sem. Ott volt egy sötét árnyék, ami bámult engem a szekrényem tetejérõl. Sárga szemei voltak. Nem tudom, hogy mi, de ott volt. A barátomnak fent kellett maradnia, mert nagyon féltem. Talán köze van az Ouija táblához, nem tudom. Nagyon féltem onnantól kezdve a sötétben."
 

 

 

 

 

 

 

Érdekesség:

- ,,Lehet, hogy tudok neked ebben segíteni. Nekem is volt ilyen, de gyakorlatilag véget ért, bár én is érzem néha még, hogy van valaki a szobámba. Én láttam a sárga szemeket tõlem balra ... nagyon féltem, de ugyanakkor kíváncsi is voltam. Még emlékszem, ahogy ott volt, amikor hátranéztem. Ordítottam a feleségemnek, de õ azt hitte, megõrültem. Egy ember mentett meg engem, aki azt mondta nekem, küldjem el Jézus nevében. Azt mondta, hogy bármit meg fog tenni, hogy akadályozzon engem, de mondjam a nevét bátran akkor is. Sikerült elküldenem, bár még néha érzem õt a szobámba, de kitartok."