Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Hölgy a tükörben

Hölgy a tükörben 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A történetet idézem:
,,Ha valaha is Kaliforniában a Sierra Nevada hegység nevezetességeit akarja kipróbálni, legyen óvatos, hogy hova megy és nézze meg esetleg egy szállodában, hogy a tükörben, mi néz vissza.
A bátyámmal Kaliforniába utaztunk és történt velünk pár dolog. A látogatás alkalmával úgy határoztunk, hogy megszállunk egy szállodába, melyet Sierra Nevada háznak neveztek egyszerűen. Akkor nem tudtam sokat a helyről, kivéve azt a tényt, hogy nagyon szépen nézett ki, alkalmas egy éjszakai megálláshoz. Legalábbis úgy tűnt.
Miután foglaltunk, a bátyámmal egy bárba mentünk. Nem volt ott sok ember. Egy pár ember egy asztalnál, valamint egy magányos ember ücsörgött egyedül. A kiszolgálás nagyon barátságos volt. Észrevettem azonban, hogy a csapos kissé zavarodott lett és úgy tűnt, mintha látna valamit a bár körül. Megkérdeztem tőle, mi az, amit keres és eléggé furcsán válaszolt: ,,Isabella-nak újra meg kellett volna mozgatnia a sót."
Ekkor megérdeklődtem tőle, ki az az Isabella. Ott dolgozik-e? Erre azt kaptam válasznak, hogy Isabella egy szellem, aki gyakran mozgatja a tárgyakat a bárban.
Nem hiszek a természetfeletti erőkben. életemben még soha nem tapasztaltam semmilyen paranormális jelenséget, ezért csak megvontam a vállam a válaszára, s nem is törődtem vele. Néhány ital után használnom kellett a fürdőszobát, s, mialatt kimentem, történt velem valami, amit nem tudtam megmagyarázni. A folyosón megálltam és éppen egy tükörben néztem magam, amikor a tükör sarkában egy kék ruhás nő jelent meg. Gyorsan megfordultam, hogy megnézzem, egyedül vagyok-e ott. Amikor visszanéztem a tükörbe, a nő teljesen megjelent, de ezúttal fekete-fehérben. Gyorsan elugrottam onnan, körbenéztem, de senki nem volt ott. Visszamentem a bárba és elmondtam a történteket a bátyámnak. A csapos úgy vélte, valóban Isabella volt az, akit láttam és elmesélte, hogy a nő egy ott dolgozó személy volt, aki a szeretője hibája miatt az erkélyről lezuhant. Azóta ott kísért a személyzetnél, tükörben, illetve a tárgyakat mozgatja. Mialatt egyedül maradtam a bátyámmal, rávettem arra, keressünk másik szállodát. Úgy éreztem végig, mintha figyelne minket valaki. A bátyám nem igazán hitt nekem, de mégis elmentünk onnan."