Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Gloucestershire fogadó


Gloucestershire fogadó,
Ancient Ram Inn, Anglia

Az Ancient Ram Inn a Gloucestershire-i Wotton-under-Edge faluban található. Sokan úgy vélik az ország legkísértetiesebb helye. A fogadó a Szent Mária-templom tulajdonában volt, sok paranormális kutató is vizsgálta. A paranormális kutatók leginkább az ott történt borzalmakat írták le: egy boszorkány égetését, az egykori vendéglátó lányát, aki felakasztotta magát, a padló alá temetett, rituális szertartásban megölt gyerekek csontvázát.
Gloucester püspöke a helyet Ancient Ram-nak nevezte el, mert úgy vélte: ,,a leggonoszabb hely, amit valaha volt szerencsém meglátogatni" - azt követően, hogy meghiúsult az ördögűzés kísérlete a házban.
A vendéglőt 1145-ben építették. A papok már régóta használták a helyet a munkások számára, akik a Szent Mária-templom építésén dolgoztak. 1930-ban a fogadót Maurice de Bathe vásárolta meg, azóta többször magántulajdonost cserélt.
A föld, ahol a fogadó épült 2 ley vonal metszéspontján van. Az emberek szerint ezek azok a pontok, ahol az emberek nagy lelki energiájúak. A legenda szerint a közeli Stonehenge-nek van energiája, amely 2 ley vonalon keresztül halad az Ancient Ram Inn-be.Továbbá, beszámoltak egy ősi pogány temetkezési helyről is, amely kb. 5000 évvel ezelőtt volt ott.
Egy népszerű legenda, amely körbeveszi a fogadó történetét, egy boszorkány égetéséről szól. Az 1500-as években égették meg. Azok számára akkoriban, akik nem vallották a kereszténységet, a kormány megégette őket. Sokan úgy vélik, hogy a nő szelleme még mindig kísért az egyik szobában. Úgy gondolják ,hogy az egyik szobában menedéket keresett, elbújt, mielőtt elfogták. Ezt a szobát ma ,,A boszorkány szobájának", ,,The Witch's Room"-nak nevezik.
John Humphries igazolta, hogy jelenségek voltak a házban. Az első éjszakán úgy érezte, valami démoni erő megragadja a karját, kihúzza az ágyból. John talált bizonyítékot az Ördög imádatra, rituális áldozatokra. Csontváz maradványait fedezte fel a lépcső alatt, valamint törött tőröket. Haláláig azt állította, rendszeresen volt ott kísértet, és a ház különböző részeit támadta. Számos észrevétel történt a ház korábbi tulajdonosai számára. Az egész fogadó egyik legszomorúbb és legagresszívabb szobája a ,,Bishop's Inn", amely a ház első emeletén található. Néhányan, akik ott aludtak, az éjszaka közepén elmenekültek onnan. Azt állították, a szerezetes szelleme rendszeresen kísérti a szobát.
A lóháton lévő százados szellemét már többen látták. Egy vízvezeték-szerelő, aki látta a látványt, megdöbbent a kísértettől, aki a falban járkált. Sokan beszéltek arról is, hogy valójában egy Incubus/Succubus-ról van szó, aki éjjelente az ágyba kúszik.

Glitter Photos