Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Kapu a Gonosznak

 

 

Érdekesség: Kapu a Gonosznak

Nyitott ajtó a Gonosznak
Vannak nyitott ajtók, mik nem függenek tőlünk, amelyek felett nincs felelősségünk, ellenőrzést nem gyakorlunk rájuk. Ezek a nyílt ajtók olyan kapcsolatokból és egyéb szerződésekből állnak, melyekről nincs tudomásunk, melyeket a mi nevünkben, tudtunkon kívül hoznak létre (pl:szülő, ősök, vagy olyan emberek, akikről nem tudunk). Ide tartoznak: öröklés, kapcsolatok, hagyományok, tragédiák, átok, boszorkányság...stb.
A démoni jelenlétet, szörnyű démoni álmokat okozhatja akár egy rossz társaság is, vagy rossz barátság, ahol az egyik fél démonokkal foglalkozik elég mélységesen. Ilyenkor kerülni kell és a kapcsolatot meg kell szakítani. Általában hatásos és eltűnnek a démoni álmok, rossz események.
Vannak más olyan események is, melyek nem közvetlen akaratunkból származnak.
Előfordul, hogy a nevek okoznak valamit. A vezetéknevek és keresztnevek lehetnek szintén nyitott ajtók. A nevek, azoknak eredete és jelentése képes rosszat, jót hozni az életben. Vannak a világon olyan tájak, ahol a szülők tudatosan választják a gyerek nevét abban a reményben, hogy majd hisz benne és tartja magát ahhoz. Előfordul olyan eset is, ahol a gyermek neve démoni. Figyelmen kívül hagyv azonban azt a tényt, hogy ezek a bálványok valójában démonok, mégis őrzőként tekintenek rájuk. Azáltal, hogy ilyesmi démoni nevet adnak a gyereknek máris aláírtak egy paktumot a gyermek világos élete és sötétség közti világban. Valójában ez azt jelenti, hogy a gyermeket, teljesen démonnak szentelték. Ha ezek az emberek elfogadják Jézust, a kötelék nem törik meg teljesen sajnos. Bizonyos esetekben a neveket meg kell változtatni, a szerződést fel kell bontani, amely létrejött. Ám ez a felnövő, vagy felnőtt gyerek számára nem egyszerű dolog.
Előfordul, hogy egész környékeket sújthatnak baljós dolgok. Ennek oka lehet a generációkon át megőrzött, és az adott jelenben talán titokban is gyakorlott sátáni szertartás. Hosszú távú problémák lehetnek, amelyek településen egy nemzedékről a másikra kísérti az ott élőket. Lehet okkult szertartás, szerencsétlenség...stb.
Az elutasítás egy másik formája annak, hogy nyitott ajtó áll a démon előtt. Ezek az esetek nagyon gyakoriak, amikor a szülők nem várnak gyermeket, de mégis lesz, valamint, ha a gyermek teljesen ellentétes kívánságaikkal, vágyaikkal szemben. Ugyanígy, amikro a szülők kisfiúra számítanak, de kislányuk születik, vagy épp fordítva és váratlan elutasítást vált ki belőlük. Az elutsítás, rosszindulat és gyűlölet mindig nyitott kapu, hogy az ártó szellemek belépjenek az életbe és tönkre tegyék az összhangot és egyetértést.
A következőkben kell megelíteni továbbá a törött kapcsolatokat. Ha valamiylen nagy remény épül egy kapcsolatra, és egy okból, vagy a másik fél oka miatt megtörik, érzelmi sokkhoz vezet. Ezeket az érzelmi sokkokat kezelni kell, mert a hegek, melyek nem gyógyulnak be, később gyűlhetnek és nyitott ajtóvá válhatnak. Minden sokk ilyet képez, mert Sátán kihasznál minden lehetőséget, hogy ártson. Az önkéntesen megszakított kapcsolatok, vagy elkötelezettségek nem tartoznak ide. Ez általában akkor fordul elő, amikor az elkötelezettségben valaki felfedezi partnere életének azon pontjait, melyek veszélyt jelenthetnek és kilép belőle.
Az Úr nem tiltja ezt meg, mivel Ő maga is enged olyan kapcsolatból kiszállni, mely nem terem jót és dicsőíti Őt, nincs kölcsönös szeretetben.

Támadások:
Sátán támadásai az ember ellene nagyon sokféle lehet. Néhány pontban azonban összegezni lehet: fizikai támadások, éjjeli támadások, átkok, balesetek, betegségek...stb.

-Éjjeli támadások:
Sátán száméra a legkedvezőbb támadási pont akkor jön létre, mikor az ember nyugovóra tér este. Többféle álom létezik: álmok, melyek Istentől származnak; amelyek tőlünk; melyeket Sátán okozza.
Azok  rossz álmok, melyek gyakran visszatérnek, rémálomnak nevezik, és sokan úgy vélik, Sátán támadása. Előfordul, hogy sokan elhanyagolják az álmokat és előfordul, hogy következményei vannak annak. Ilyen álmok például: terhesség, halottak, rég befejezett iskolában találja magát az illető az iskolapadban, házasság, meredek dombon mászni, harc, erdőben van, séta, úszás...stb.
Nyilván az álmok kifejezhetnek vágyakat is. A terhesség, a túl sok gondot, vagy, hogy szeretne gyermeket; az úszás, ha szemben úszik, akkor az akadály legyőzését, vagy, ha ellenkezője, menekülés; az iskola, lehet szép, vagy rossz emlék is ...stb.
Ezektől eltekintve, ha ezek egyszerű álmoknak tűnnek is, de már túlságosan is sokszor ismétlődnek, akkor Sátán működése az élet ellen. Ha nincs reakció rá, akkor hatások is lehetnek. Például:

-Házasságtöréses álom, csalás, szexuális bűn:
Előfordul, hogy Isten gyermekei ilyesmiket álmodnak gyakran, s, mikor felébrednek azt mondják: ,,Ez csak egy rossz álom volt". Semmit nem értenek, hogy nyilat kaptak a gonosztól. Néhány hét, vagy hónap elteltével azonban bekövetkezik a bűn fizikai állapotban. Csodálkozni kezdenek, hogy megtörtént.

-Szertartásos evés, ivás álomban:
Időnként, álomban, egy szertartás keretein belül találja magát az álmodó, aki eszik, iszik valamit. Mikor felébred, mosolyog rajta, semmit sem tesz. Számára ez csak valamiféle normális dolog volt. Akad olyan is, aki örömmel újságolja, hogy álmában jót evett és ivott valami ünnepségen. Nem értik, hogy Sátán démonai megmérgezték őket. Néhány nappal, vagy héttel később mindenféle betegségben szenvednek, kíváncsivá válnak, mi történt velük. Komoly méreg volt, amit nem vettek komolyan, nem imádkoztak. Sokan, ilyen esetben, akiknek betegségét nem lehet megmagyarázni, ehhez a támadó esethez tartozik.

-Fizikai fájdalom felébredéskor:
Előfordul, hogy álom után, közvetlen a felébredéskor erős fizikai fájdalmat érez az illető. Ez történhet egy álomban megjelenő kígyó támadás, kutya harapása, csípés, egy kapott golyó és más dolog. Ha felébred, úgy érzi, mintha megtörtént volna.
Ezeket is komolyan kell venni, főleg, h ismétlődőek és imádkozni kell.

-Elképzelések az álomban megtörtént terhesség, házasság okáról:
Vannak elképzelések annak kapcsán, miért történnek ilyesmik álmokban. A nők, akik álmukban terhesek, gyermekkel vannak, amit látnak, az a sötétség világában valóságos. Hasonlóképpen, amikor álomban házasság történik férj lesz, vagy felesége valakinek, a lelki világban igazi házsságok. A sötétség világa tele van partnerekkel. Talán ez okozza a szexuális álmokat is? Azok az arcok, melyek megjelennek ezekben az álmokban, Sátán ügynökeinek arca. Azért, hogy megzavarjanak, zavart okozzanak szellemünkben. Megkülönböztetés nélkül nem szabad következtetést levonni. Isten engedi, hogy gyermekei felismerjék a gonoszt és ellenálljanak neki.
Az, hogy ez a feltevés mennyire igaz, vita tárgyát is képezhetné.

-Fizikai támadások:
A démon házon belül történő támadásaitól (harapás, karmolás a testen...stb), vagy ördögtől megszállt ember fizikai támadásaitól eltekintve Sátán a külső világban is felhasználhatja ügynökeit. Fontos, Jézus segítségét hívni. Sátán szolgái olyan helyeket használnak, mint piacok, buszok, metró, elődások helyszínei és tehetnek bizony borzalmas dolgokat.
(Erről nem szeretnék bővebb említést tenni itt, de úgy vélem tudni lehet, hogy milyen borzalmakra képesek, amivel már foglalkoztam több cikkben is)

-Támadás a gondolatokban:
A gondolatok mindig nagy támadásoknak vannak kitéve. Figyelni kell a gondolatokra és harcolni, hogy tiszták legyenek. A Gonosznak hatalma van a gondolatok felett. A rossz gondolatokat Jézus nevében kell elutasítani. A
Bibliában a Filippi 4,8 különösen felhívja erre a figyelmet. Ennek tisztaságára, a helyes meglátással, a helyes szemlélettel már Buddha is foglalkozott.
Elképzelések szerint minden rossz, egészségtelen gondolat, valójában párbeszéd és beszélgetések démonnal. Rendszeresen jelen vannak, beférkőznek, csak épp nem lehet látni őket. Ha nem alakul ki hatalom a helytelen gondolatok felett, legyőznek. (,,Démonok, akik szennyezitek elmém, Isten tüzéből, az Úr Jézus Krisztus nevében pusztítalak el. Megszabadítom elmém Jézus Krisztus által.")

-Ráolvasás:
Az otthonban teljesen hirtelen megjelenő állatok (rovarok, legyek, csigák, drazsak...stb) Sátán támadásainak másik módja. Például elég érdekes, ha télen a ház el van lepve legyekkel, vagy csigák jelennek meg. Szintén imádkozni kell. Ezeket az állatokat pedig el kell tüntetni. Azonban itt már a házszentelés is szóba jön.

 

 

 

Glitter Photos