Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Home - Marianna

 

Köszöntöm a honlapomon!

 

 

 

 

Saa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ágoston Marianna vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye/Magyarország! Gimnáziumban tanultam, majd 2020-ban Fõiskolán végeztem. 2011 októberben részt vettem egy pályázaton, ami miatt Budapestre hívtak engem. Ott nagyon sok embernek tetszett az , amit írtam, és rengeteg emberrel beszélhettem, ismerkedhettem meg. Örültem , hogy ott lehettem és részt vehettem a fáklyás felvonuláson 2011.okt.23-án!

 

Nagyon jól éreztem akkor magam, és azt hiszem, hogy ezt az élményt nem fogom elfelejteni! Megismerkedhettem a Mûegyetem pár diákjával, és az Erdélybõl jött emberek közül is néhánnyal.

2012-ben a gimnáziumban részt vettem egy pályázaton, amiért 2013 elején jutalmat kaptam. Témája az élet volt!

 

Szabadidõmet örömmel töltöm zenehallgatással, olvasással, novella illetve vers írásaival, valamint filmekkel. Mindezek közül legjobban írni szeretek! Lassan bár, de néhányat majd itt is szeretnék megosztani. Nagyon szeretem a vicceket, de nem az ocsmány, durvákat, amik sértenek másokat. Örömmel hallgatom másoknak a poénjait, és én is szívesen szeretek becsatlakozni, persze ha tudok valami jót mondani, vagy épp olvastam egyet! Nevetés

Kedvelt mûfajom a vallás és az irodalom. Leginkább könyvtárakba járok, hasznos információk megismerése miatt! Persze ez nem jelenti azt, hogy elzárkózom másoktól. Egyáltalán nem, sõt szívesen beszélgetek, és segítek az embereknek! Vigyor

 

,,Nem tagadhatod meg önmagad!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A honlap szerkesztése nem állt le! Az Aktuális részben információhoz juthat!

Örömmel írom, hogy az oldalnak külön Foruma van. A Forumom pontban meg lehet találni a címét. (Ettõl függetlenül az itt található Forumra is lehet írni!)

 

Megjegyzés: Felhívnám figyelmét arra, hogy nekem csak ez az egy honlapom van és más nincs. Ehhez tartozik a feltüntetett, mûködõ Forumom. (Nem véletlenül írtam ezt ide!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glitter Photos