Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Védelmet kérő imák a gonosz ellen

 Védelmet kérõ imák a gonosz ellen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Védelem kérése St. Michael-tõl
(Lehet többes számban is)Szent Michael arkangyal kérlek, védelmezd a testem, lelkem a gonosztól és azoktól, akik rosszindulatúak felém.
Védd meg az otthonom, tulajdonom minden démoni megtorlástól.
Uram, ha vannak tisztátalan lelkek körülöttem, tartsd õket távol és hallgattasd el õket. Jézus Krisztus jelenlétét kérem. Kívánom, hogy töltse be az üres tereket, és a magányos helyeket bennem. Szeretetet és fényt hozzon. Amen.

Védelem minden gonosz ellenAlázatosan kérlek Isten: a Fiú, Szentlélek, Mária védelmezzen engem; angyalok, arkangyalok szálljanak le rám. Tisztíts meg engem Uram. Számûzd a gonoszság erõi közül mindegyiket tõlem, semmisítsd meg õket, gyõzd le õket, hogy egészséges legyek és a jókat tegyem. Számûzz tõlem minden varázslatot, elnyomást, minden gonosz tettet, a lelki, ördögi betegséget.
Semmisítsd meg ezeket a gonoszságokat, és add, hogy soha el ne érjenek engem, vagy bármely más teremtményt a világban. Parancsolom ezeknek a gonoszságoknak, amik zaklatnak engem - Jézus és Mária közbenjárásán keresztül - hagyjanak el engem örökre. Az Atya, Fiú és Szentlélek nevében.
Jézus megváltott engem. Kérem, hogy az  Õ dicsõséges fénye ragyogjon engem és védjen meg engem. Az Úr szeretete betölt engem, ami nem bûn, betegség, keserûség, kétség, félelem. A hit, alázat, bölcsesség, öröm, békesség, bátorság, töltsön el engem.
Tudom, hogy semmi nem választhat el Isten szeretetétõl. Isten soha nem hagy el engem. Én az Övé vagyok. Õ az én Atyám, Õ a szeretet. Gyönyörködöm az Õ jelenlétében minden nap és dicsérem Õt. Amen.

Glitter Photos