Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

10 éves a honlap

Kedves olvasóim!

 

 

 

 

 

 

 

 
Õszinte szívvel köszönöm, hogy az elmúlt 10 évben rendszeresen látogatták, olvasták a honlapomon megjelenített tartalmakat. Nagy örömmel láttam sok esetben az olvasók számát, ami akadt, elérte a 3000-et is. A honlap tíz éves lett és továbbra is fennáll. A közeljövõben készülök további tartalmakkal. Nyilván, feltûnt az, és én is észrevettem az olvasók számából, hogy körülbelül két éve, vagy több is, nem nagyon írtam. Ennek olyan oka volt, amit itt nem közlök, talán majd egyszer. De ebben a két évben olyan kérdések is megfogalmazódtak számomra, amikre úgy vélem, nincs egységes magyarázat, mint például, hogy csak párat említsek: Miért engedi meg Isten, hogy rossz dolgok történjenek valaki életében? Hol van, amikor  leginkább a legnagyobb szükség lenne rá? Azok, akik megbántanak másokat, miért nem kapják vissza? Szóval, nagyon érdekes és nem túl kellemes kérdések. Azonban egy biztos, jobb, ha nem firtatjuk ezeket, mert, ha mélyen beleássuk magunkat ezekbe, akkor csak oda jutunk, hogy: Isten a hibás/ Isten igazságtalan. Úgyhogy, jobb, ha nem kérdezünk ilyeneket és ilyen idõszakokban inkább még nem is szólunk imában sem. Pihentessük ilyennel a gondolatokat, inkább csak bízzunk.


A közeljövõben igyekszem tartalmakat feltenni és várok vissza minden kedves olvasót, akik pedig továbbra is maradtak, õszintén köszönöm. 
A jövõben szeretnék egy kis újítást a honlapra. Mivel sok a tartalom és keresgetni kell, az ,,Aktuális" rész mellé, ami továbbra is marad, szeretnék egy olyan részt létrehozni, ami az eddig feltett cikkek címét és linkjét tartalmazza ABC sorrendben, így, sokkal könnyebben lehet keresgélni. Természetesen, a jelenlegi alapján is lehet. Elõreláthatólag, nem tudom, mikor lenne kész.