Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Union Cemetery-Ed és Lorraine Warren

Union Cemetery - Ed és Lorraine Warren 

 

 

 

Az Union temetõ közelében található Stepney Road Easton, Connecticut. Az 1700-as évektõl ez, a leginkább kísértetjárta temetõk közé tartozik az egész Egyesült Államokban. Ed és Lorraine Warren errõl írt közösen egy könyvet, melynek címe: Graveyard. A temerőe szigorúan tiltott bemenni naplemente után és rendőrök őrzik.

A "Fehér" Hölgy:
A temetõ leghíresebb karaktere a "fehér" hölgy, mellyel számtalanszor találkoztak már a tûzoltók és rendõrök is. Sok ember készített már róla fotót, fõleg Ed Warren, ki azt állította, hogy filmen sikerült teljes egészében elkapnia. Ed Warren leírása szerint hosszú, fekete haja van, fehér hálóinget és fõkötõt visel. Állítólag humoros szellem. A titokzatos "fehér" hölgyet már számtalanszor látták a Route 59 és 111 mentén, miközben jármûvel haladnak ott. 1993-ban állítólag még egy ütközés is volt vele egy tûzoltó jármûvel. A jármûvön horpadásos nyomokat találtak. A látigatók jelentették, hogy még lebegni is látták a sírköveknél.
A Stepney temetõ Monroe, Connecticut-ban található. Úgy tartják, hogy mindig oda-vissza sétálgat.

A legenda szerint ő egy szellem nő, akit meggyilkoltak 1940-ben. Mások úgy tartják, hogy egy nő, aki belehalt a szülésbe és a halála után is gyermekét keresve bolyong.

Mivel senki nem tudott erre pontos magyarázatot adni, ez máig rejtély maradt.

 

 

"Piros szemek":
Egy másik karakter is kísért a temetõn, mely csak "Red Eyes" (Piros szemek) néven ismert. Egy személy, aki a temetõ mellett ment el éppen, azt állította, hogy látott egy pár piros szemet, ami egyenesen rá nézett. Ahogy megfordult és futni kezdett, hallotta, hogy valaki fut utána.
Cosmic Society Donna Kentje azon spekulál, hogy ez Earle Kellognak, egy embernek, a szelleme, ki az utca túloldalán égett porrá 1935-ben. Egy csoport fiú még EVP hangfelvételt is készített este a temetõn.