Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Blood On The Dance Floor együttes

Blood On The Dance Floor

 

 

 

 

 


Az énekesek: -Dahvie Vanity
                            -Jayy Von Monroe

Dahvie Vanity:
1985 szeptember 5-én született. Születési helyét nem említi. Édesanyja nem fogadja el zenéit, zenei stílusát, de édesapja már igen.

Jayy Von Monroe:
1989 augusztus 17-én született Orlando, Floridában.

 

 


 

 

A Blood On the Dance Floor egy amerikai elektronikai banda. 2007-ben Dahvie Vanity-nek készült egy szalagja Christopher Mongilloval és Rebecca Fugate-val.
Ez csak egy viccnek indult, majd komolyabbá vált, és Blood On The Dance Floor néven kezdett sikert aratni. Kezdetben techno, scream zenét játszottak, de mostanra rockosabbá vált.
A csoport nagyot aratott a stúdióban és megjelent elsõ albumuk: Let's Start a Riot néven. A zenekar folyamatosan készítette a felvételeket  és újabb album vette kezdetét: It's Hard to be a Diamond in a Rhinestone World néven. Mongillo és Fugate elhagyta a zenekart. Dahvie akkor beutazta Floridát és megjelent albuma:
Slash Gash Terror Crew. Hatalmas rajongói táborra tett szert. A turnén megismerkedett Garrett Ecstasy-val, aki csatlakozott a zenekarhoz, de kirúgták, mert állítólag lopott. Itt is megjelent következõ albumja: I Scream I Scream, OMFG Sneak Peak, and Extended Play.
Garett helyébe hamarosan Jayy Von Monroe és Jeremy Brian került. A csapat hamar összekovácsolódott.
További albumok: Epic, All The Rage, Clubbed To Death, Evolution, The Anthem Of The Outcast, Bad Blood.

 

 

 

 

 

 

Vélemény:
A Blood On The Dance Floor az elsõ együttes, mely nagyon megtetszett. Számtalan zenei bandát néztem már, de soha nem találtam meg zenei stílusomat, míg végül rá nem találtam véletlenszerûen erre! Nem a két énekes külseje hatására kedveltem meg , hanem a zene miatt!
Vannak bizonyos dalaik, amiket NEM hallgatok meg, mert durvának, taszítónak tartom. Ilyenek például a: Crucified By Your Lies; Closer. Persze ezek közé tartoznak még az Isten ellenes dalok, melyek fõleg a 2013-as új albumban vannak.   Gyönyörû zenéik azonban: Wonderland, You are the heart, Don't want to be like you.

 

 

 

 

Glitter Photos