Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Vörös szemek egy árnyékban

 Vörös szemek egy árnyékban

 

 

 

 

 

 

 

 


Régen kerestem már vörös szemû démonokról eseteket, vagy bármi információt. Sok idõbe telt, mire találtam. A történethez hozzáfûzött válaszok, érdekességek közül is akadtak elgondolkodtatóak. Most ezt szeretném megosztani:

A történetet idézem:
,,Pár hónappal ezelõtt épp ültem a szobámban, amikor hallottam, hogy a kutya ugat. Így elmentem megnézni, hogy mit ugat, majd láttam, hogy repül le a lépcsõn felém, de elkaptam õt (fejjel lefelé). A lépcsõ tetején láttam egy árnyékot piros szemekkel, és az egynesen rám nézett. Nem vagyok vallásos, hiszek a talizmánokban és hordok is egyet, de összesen négyszer láttam ezt.
Egy másik alkalommal, amikor láttam, egy társam házában voltam és tévét néztünk, amikor úgy döntöttünk, hogy kimegyünk kicsit, és akkor láttunk vörös szemekkel egy árnyékot a kertje végén.
A harmadik alkalommal a házamban voltam. A konyhában fõztem édesanyámmal, és hallottam egy zajt az ebédlõben, amikor hátranéztem, ott volt megint. Állt ott és csak nézett engem.
A negyedik alkalommal, mikor láttam, állt az ablak közelében a szobámban. Úgy állt ott, mintha nézne kifelé, de amikor beléptem, rám meredt a tekintete és elkezdett sétálni felém, ezért úgy döntöttem, hogy elkezdek lassan mozogni hátrafelé, de még mindig felém sétált, majd hirtelen megállt és eltûnt.

Mind a négy alkalommal volt alakja, de fekete azokkal a vörös szemekkel. A jelenlétét úgy éreztem, mintha nem tudnék levegõt kapni, de minden egyes alkalommal, amikor láttam, az nem úgy tûnt, mintha rossz lenne."


 

 

 

 

Érdekességek (idézve):

- ,,Valószínûleg egy olyan démon, ami a negatív energiád mellett nem tud elég belõled származó rossz energiát kimutatni, hogy megtartsa teljes alakját.... ha van neki. Ha megint látod, próbálj meg nyugodt maradni- ha jobban félsz, annál erõsebb lesz, kap negatív energiát. Lehet, hogy ez nem okoz neked kárt, vagy lehet, hogy ez egy démoni megszállás kezdete. Ha rosszabbodik, azt tanácsolom, hogy fordulj egy démonológushoz, vagy exorcistához. Bár..... az exorcizmus nem mindig a tervek szerint megy. Talán a hit, ha Istenhez fordulunk- Õ segít!"

- ,,Az igazság, hogy ezek az árnyékok vörös szemekkel: démonok! Így néznek ki, mert nem tudnak elég negatív energiát kimutatni, hogy megtartsák az igazi alakjukat..... Látni fogod õket, ha körültekintõ vagy, amikor arra mennek a te oldaladra. Láthatjuk õket perifériás oldalra látással. Észre fogod venni, hogy szeretnek állni az ajtóknál, vagy kukucskálni. Jól láthatóak a lépcsõházakban és a folyosókon (nyitott szobákat beleértve). Figyelnek, hogy tudják, mikor lesz egy jó alkalom, hogy használják a negatív energiádat. Kérlek, imádkozz Istenhez és Krisztushoz. Õ ad igazi védelmet."