Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Quanta Csoport

 A Quanta csoport


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem olyan régen néztem meg a Higgy a pokolban címû filmet, melyben eléggé felkeltette az érdeklõdésem a Quanta. Nem nagyon foglalatoskodtam még ezzel. Különösebben az kezdett el érdekelni, hogy milyen nézeteket vallanak a különféle, kivált, kis csoportok. Meglepõdtem, mikor egy verziót találtam róla, ami nem részletes. Nem véltem az igazságnak, bár szerettem volna megtalálni, hogy megosszhassam. A film és a valódi Quanta eltérõ! A Quanta csoportról azonban napokig kerestem anyagot, mire találtam. A végére már fel akartam adni a keresést, s pont akkor leltem rá!

 

 

 

Elsõ verzió:

,,Az igazság tagadhatatlan!"

(Quanta csoport mottója)


A Quanta csoporttal, vagy csak simán Quanta-val, a Higgy a pokolban címû filmben lehetett találkozni. (Believers-2007)
Annyit lehet tudni róluk, hogy õk egy szellemiségi csoport, ami 10 évvel ezelõtt alakult meg. Ezek az emberek mind tudósok, filozófusok, akik nagy karriert hagyva maguk után csatlakoztak a csoporthoz egy egyedülálló célért, az emberiség folytonosságáért.
Az emberek elnevezték Dr. Talbot-ot egy Tanítónak. Õ alapította 10 évvel ezelõtt a csoportot, amiben kialakított egy erõs matematikai egyenletet, ami a Föld túlélésének a kulcsa.
A filmben ez nagyon jól látszik.A másik verzió:

,,Keresd az igazságot!"

(Quanta csoport)


Idézet a Quantától:
,,Mi egy közösség vagyunk. Fizikusok, matematikusok, biológusok és olyan mérnökök, akik annak szentelték az életüket, hogy a világegyetemet jobban megértsék. 1973-ban Dr. Hans Talbot fejezte be a "Talbot Theorom"-ot.
Az elmúlt harminc év folyamán tovább finomítjuk ezt az egyenletet a nyilvános szektorban a Quanta Csoportban. A fórumunk természeti katasztrófát és halandóságot jósol. A csoportunk módszerei a tudományon alapulnak és nem a hiten! A megoldásaink szilárdak, de nagyon szigorúan vesszük a munkánkat és teszteljük is azt."


A második említés elfogadott. Állítólag az elsõ kijelentést valaki csak állította róluk! Így alakult ki a film!