Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Cody and Man-Ed és Lorraine Warren

Cody and "The Man" - Ed és Lorraine Warren ügy

 

 

 

 

 

Kentucky-ban a hat éves Cody, Jan és Le Da Foster fia egy képzeletbeli baráttal kezdett el beszélgetni. Az idõ folyamán egyre agresszívabbá vált a titokzatos barát hatására, kit csak "The Man" néven emlegetett. Nem csak viselkedése változott, hanem még szüleivel sem jött ki jól. A barátja pedig elérte, hogy teljes mértékben távolodjon szüleitõl.
Mindezek mellett a házban furcsa jelenségek kezdtek történni: léptek hallása, a víz folyni kezdett a csapból, ajtók nyitódtak és záródtak.
Jan kezdte azt hinni, hogy a képzeletbeli barát valójában egy gonosz entitás, ki lassan át akarja venni a gyerekük felett az uralmat. Ennek hatására Ed és Lorraine Warren démonológus házaspárhoz fordult segítségért. Ed Warren megpróbálta az entitást késztetni arra, hogy mutassa meg magát. Miközben a gonosz entitásról beszélgetett az asztalnál, az asztal remegni kezdett. Lorraine Warren pedig megvizsgálta a házat és iszonyú gyûlöletet, gonosz jelenlétet érzékelt, ami nagyon veszélyesnek bizonyult.  
Egy éjszaka Cody nem tudott aludni, így a szülõk szobájába ment. Az anya felment a fia szobájába aludni, de hirtelen felébredt, kinyitotta a szemét és egy démoni alak állt elõtte.  Kiszaladt a szobából és hirtelen Cody-val találkozott, aki megkérdezte tõle: ,,Te is láttad, ugye?".
Ed és Lorraine Warren egy sámánt kért meg, hogy próbálja az entitást elûzni. Egy szertartás végzett, amely egy ördögûzésnek volt megfelelõ. Ezáltal Cody megszabadult a gonosz entitástól.
(A történetet: A Haunting:Demon child dolgozza fel).
Glitter Photos