Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Tapasztalat a rosszról-Szabadulás a sátánizmusból

Tapasztalat a rosszról-Szabadulás a sátánizmusból
(+18!)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

A történetet idézem:

,,Négy év allatt a sátánizmusban egy nyomorult lettem. Láttam mindent, amit a Sátánnak kellett adni, de nem volt változás az életemben, csak a nyomor. Eldöntöttem, hogy megölöm magam. Csak ezt láttam kiútnak. De mielõtt megtettem, megálltam egy Motelnél, hogy levezessem valamin, vagy valakin az idegemet. Vettem egy üveg alkoholt és drogot.
Egy fegyvert tartottam a fejemhez és meg akartam húzni a ravaszt, de nem tudtam. Nem is tudtam volna megtenni, mert nem mûködött.Egy szeptemberi éjszakán ezután megpróbáltam felakasztani magam. Mikor a széket kirúgtam, akkor leestem. Tehát, valamilyen módon sehogysem tudtam végezni az életemmel, akármennyire is szerettem volna. Gondoltam épp magamban:Micsoda kudarc!
A sátánizmusban való részvételem története, úgy véelm, hogy nagyon klasszikus. Én egy mûködésképtelen családból származó, magányos fiatal ember voltam. Az apám egy alkoholista volt, s a körülmények annyira eldurvultak körülöttem, hogy a szüleim még el is váltak. Bánatomban, mérgemben menekülni akartam. Egy helyet kerestem, ahol képes vagyok tartózkodni, megmaradni. Olyan emberekre volt szükségem, kik figyelnek rám. Csak szeretetre vágytam, de váratlanul egy olyan erõszakos körülményben találtam magam ez helyett, melyet le sem tudok írni. Ráadásul reménytelen voltam.
Elkezdtem a bátorságérzetet kialakítani magamban, megtanulni bátornak lenni és hatalomért a természetfölötti dolgokba kapaszkodni. Nagyon érettnek bizonyultam ehhez. Még fiatal voltam és tudtam, hogy ez lenne az az út, melynél a szenvedésem véget ér. 17 évesen lettem sátánista. Itt kezdõdött minden. Középiskolásként tanultam és boltban dolgoztam. Épp egy hóvihar lett és nem tudtam hazamenni. Azonban egy fiatalember megkért engem, hogy szálljak meg a lakásában, ami nem messze van onnan. Az az ember egyszerûen magával ragadott. Láttam rajta, hogy egyszerûen meg van neki mindene:hatalom, befolyás. Nekem is pont erre volt szükségem. Ráadásul idõs volt, úgyhogy nagyon tapasztalt lehetett ebben. Azon az éjszakán elmondta a forrást az erejére nekem. Megmutatta nekem a varázslatos elképzeléseket és okkult tárgyakat, amiket felhalmozott. Engem ezzel meg is gyõztek. Az éjszaka után végrehajtottunk egy szertartást, és odaadtam az életemet a Sátán számára.
Miután sikerült lediplomáznom, közülünk ketten elkezdték építeni azt a kis helyet, amit a boszorkánytanyának neveztünk el. Tizenhárom tanítványból hatan voltunk elég érettek ahhoz a kis helyhez. Egy ember addig megosztotta a házát, ahol tartottuk a rítusokat. Ebbe beletartozott a keresztény holmik (Biblia, kereszt...stb.) megszentségtelenítése.
Ezeknél a folyamatoknál találkoztam szó szerint a démonokkal, kik nagyon segítõkészek lettek számunkra és rengeteget segítettek nekünk. Erõteljesen alárendeltek voltak. Rengeteget beszélgettem velük.
Azonban, ahogy ez az örömteli idõszak elkezdõdött, úgy omlott is össze. Nagyon elhagyatottnak éreztem magam és már nem akartam itt lenni. Úgy döntöttem, hogy végzek magammal. Ekkor inni kezdtem, hogy feledésbe vigyem magam és ne is gondoljak a történtekre. Hazamentem. Egy éjjel mindenki kint volt Party-n a házból. Egyedül voltam bent és mondogattam: Kifelé! Abbahagytam a sírást, beszédet és csendben maradtam, pont úgy, amit egy démon is megkövetel. Azonban egy hang, amire rájöttem, hogy nem démon... az ágyam lábától jött és mondogatta: Takarodj!
Az egész testem elgyengült és éreztem egy szabadító erõt. Éreztem, amint Jézus megszabadít engem a gonosztól és kiemel a sátánizmusból. Ekkor fogtam magamat és otthagytam õket. Hiszek, a mai napig abban, hogy vannak angyalok és démonok, tehát jók és rosszak. Tudatában vagyok annak, hogy aznap este engem Jézus megmentett. Tulajdonképpen semmi nem történt velem, csak a sötétséget cseréltem fel a fényre és az örök boldogságra!
Lett egy feleségem: Liz, kivel boldogan élek. Isten segítségével templomban kezdtem tevékenykedni."