Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Episztola

EpisztolaIsten meg fog menteni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Szörnyű vihar jött a városba és a helyi hivatalnokok vészhelyzetet nyilvánítottak ki, ami figyelmeztette az embereket arra, hogy a folyóból kilépő víz hamarosan elárasztja a közeli otthonokat. Megparancsolták a városban mindenkinek, hogy menjen onnan azonnal!

Egy hűséges keresztény ember hallotta a figyelmezetést, de úgy döntött, hogy marad. Azt mondta magának: ,,Bízom Istenben, ha veszélyben vagyok, mert küld egy csodát és megment engem."

A szomszédok a házához mentek és mondták neki: ,,Mi megyünk innen és van hely számodra az autóban. Gyere velünk."
Az ember hanyatlott: ,,Hitem van és Isten meg fog menteni."

Ahogy a férfi állt a tornácon, látta, hogy a víz emelkedik a lépcsőnél. Egy férfi már evezett és kiáltott neki: ,,Siess és gyere, mert a víz gyorsan emelkedik!"
De a férfi ismét azt mondta:,,Nem, de köszönöm. Isten megment engem!"

Az víz emelkedett a nappaliban. Az embernek fel kellett mennie az emeletre. A rendőrség motorcsónakon ment és azt mondta: ,,Megmentünk téged!"
A férfi nem volt hajlandó velük menni és azt mondta:,,Ments meg valaki mást időben. Hiszem, hogy megment Isten!"

A víz egyre magasabb volt és az embernek a háztetőre kellett másznia.

Egy helikopterből meglátták őt és kötéllétrával akartak neki segíteni. Egy mentőtisztviselő lejött a létrán és könyörgött az embernek: ,,Fogd meg a kezem, megmentünk!" Az ember ellenállt: ,,Nem, de köszönöm. Isten meg fog menteni engem."

Hamarosan a ház tönkre ment és az áradás elsodorta az embert, aki megfulladt.

Amikor a Mennyben volt és Isten előtt állt, megkérdezte Tőle: ,,Megtettem mindent, és hittem Benned! Miért nem jöttél, hogy megments engem?"

Mondta Isten: ,,Figyelmezetést küldtem neked. Autót küldtem neked. Egy kenut küldtem neked. Motorcsónakot küldtem neked. Helikoptert küldtem neked. Mi többet akartál?"